Widok

Jedno z nielicznych kulturalnych zakątków w Gdańsku

W zasadzie nie mam w zwyczaju uczestniczyć we wszelakich internetowych dyskusjach jednak teraz, po przeczytaniu poniższej opinii, dotyczącej znaczenia imion polskich :) głos zdecydowanie zabieram. Ludzie... Odrobiny dystansu do siebie i abstrakcyjnego myślenia zalecam w recepcie. Po pierwsze: treść nie jest wcale tak wulgarna i obraźliwa jak podają szanowne Panie, a po drugie nikt tego nie wywiesił w celu obrażenia kogokolwiek. Osobiście, przeczytanie znaczenia swojego imienia wywołało szyderczy uśmiech na mojej twarzy. Tym bardziej, że zdaję sobie sprawę z tego, te opisy mają się nijak do rzeczywistości. A jeśli szanowne Panie uważają, że treści odnoszą się bezpośrednio do nich to współczuję bardzo... Szafa to jedno z nielicznych miejsc w Gdańsku, w którym dzieję się.. i to dzieje się kulturalnie! Więc wszystkim Stefanom i Krystynom, którzy "jedzą kaszankę" i "śmierdzi im z gęby" jak podają, polecam to miejsce!! Gdyby nie ono nie byłbym częstym gościem na Starówce. Pozdrawiam!
Moja ocena
Café Szafa kategoria: Puby
obsługa: 6

menu: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Po pierwsze: treść nie jest wcale tak wulgarna i obraźliwa jak podają szanowne Panie,"

jest jest, kłamczuszku - to wydruk stąd: www.teksty.jeja.pl/449,znaczenie-imion-zenskich.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry