Widok
Jednodniowe wejście
Moja 30 minutowa przygoda z Jatomi:)
Wypełniłem formularz (jednodniowego wejścia) na stronie internetowej jatomi.
W zasadzie od razu dostałem sms'a i poszedłem do klubu w Galerii Szperk.
Chciałem pobiegać na bieżni :) - zapoznać się z ofertą klubu od środka.
Niestety zrezygnowałem. Dlaczego?
Na początku musiałem czekać 10 min na Panią menedżerkę, która miała mnie wprowadzić?
W końcu się doczekałem, ale niestety rozmowa okazała się prezentacją cen, terminów itp.
W chwili gdzie po prostu chciałem pobiegać na bieżni byłem zmuszony słuchać słabych technik sprzedażowych i wywierania wpływu.
Po zakończonej rozmowie myślałem, że już będę mógł się zabrać za trening.
Jednak i tym razem Pani menedżerka mnie zaskoczyła.
Za plastikową kartę do szafki miałem zostawić telefon, zegarek lub coś innego wartościowego.
Na moje pytanie dlaczego dostałem info, że karta jest wartościową własnością klubu:)
Zapytałem co może się stać z taką kartą w lokalu, z którego nie mogę wyjść bez jej.
Na to pytanie już nie dostałem odpowiedzi. Zrezygnowałem.
Pobiegam na świeżym świeżym powietrzu, od zapachu oferty i w szczególności obsługi Pure Jatomi zrobiło mi się niedobrze.
Wypełniłem formularz (jednodniowego wejścia) na stronie internetowej jatomi.
W zasadzie od razu dostałem sms'a i poszedłem do klubu w Galerii Szperk.
Chciałem pobiegać na bieżni :) - zapoznać się z ofertą klubu od środka.
Niestety zrezygnowałem. Dlaczego?
Na początku musiałem czekać 10 min na Panią menedżerkę, która miała mnie wprowadzić?
W końcu się doczekałem, ale niestety rozmowa okazała się prezentacją cen, terminów itp.
W chwili gdzie po prostu chciałem pobiegać na bieżni byłem zmuszony słuchać słabych technik sprzedażowych i wywierania wpływu.
Po zakończonej rozmowie myślałem, że już będę mógł się zabrać za trening.
Jednak i tym razem Pani menedżerka mnie zaskoczyła.
Za plastikową kartę do szafki miałem zostawić telefon, zegarek lub coś innego wartościowego.
Na moje pytanie dlaczego dostałem info, że karta jest wartościową własnością klubu:)
Zapytałem co może się stać z taką kartą w lokalu, z którego nie mogę wyjść bez jej.
Na to pytanie już nie dostałem odpowiedzi. Zrezygnowałem.
Pobiegam na świeżym świeżym powietrzu, od zapachu oferty i w szczególności obsługi Pure Jatomi zrobiło mi się niedobrze.
Moja ocena
Pure Jatomi Fitness
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 1
oferta: 2
wyposażenie: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.8
* maksymalna ocena 6