Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bez problemów,miła obsługa , sprzętu tyle ile potrzeba wątek zamknięty Dziś miałem pierwszą wizytę w Galerii Szperk , obsługa bardzo miła sprzętu...
~Maciej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 lipca 2016

Liczy się tylko kasa, nie klient. ODRADZAM !!!!! wątek zamknięty Oszczędzają na wszystkim, nawet na wodzie, robią wszystko, żeby jak najmniej...
~walasek
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 lipca 2015

Jednodniowe wejście wątek zamknięty Moja 30 minutowa przygoda z Jatomi:) Wypełniłem formularz (jednodniowego...
~Lukasz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 lutego 2015

Problematyczny klub wątek zamknięty Pure zdecydowanie stawia na ilość, nie na jakość. Ściągają masę ludzi,...
~Agnieszka O.
-

dodano: 19 stycznia 2015

Tylko kasa! wątek zamknięty po roku moge ocenic...Brak profesjonalizmu,notorycznie popsute...
~Maja
-

dodano: 7 listopada 2014

pure jatomi gdynia klif wątek zamknięty Serdecznie nie polecam, przed treningiem zostawilam razem z kolezanką w...
~julka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 maja 2014

isia - opinia wątek zamknięty Serdecznie nie polecam! Wszystko jest fajnie dopóki nie zamierzasz zawiesić...
~isia
-

dodano: 30 stycznia 2014

nie polecam wątek zamknięty żerują na ludziach, wciskają gratisy, wydzwaniają...a jak już podpisze się...
~malami
-

dodano: 22 stycznia 2014

UWAGA wątek zamknięty Po 11 miesiącach płacenia 129zł/miesiąc postanowiłam rozwiązać umowę,...
~Magda
-

dodano: 28 listopada 2013

Opinia wątek zamknięty Masakra niestety. Typowa korporacja, bez szacunku dla ludzi, liczy się tylko...
~Tomek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 czerwca 2013

iwon - opinia wątek zamknięty NIE POLECAM: obsługa to dramat!!! Przy podpisywaniu umowy nie przedstawia się...
~iwon
-

dodano: 26 maja 2013

Iza - opinia wątek zamknięty Czytam Wasze komentarze i jestem w szoku, nie wiem czy ktokolwiek z Was...
~Iza
-

dodano: 15 marca 2013

niestety ale nie wątek zamknięty Zacznijmy wyliczać na NIE : niemiła obsługa w recepcji, tłum-postawili na...
~stefa
-

dodano: 5 marca 2013

Porażka wątek zamknięty Pure idzie na ilość nie na jakość , zaczynają być tam tłumy nawet w godzinach...
~XXX
-

dodano: 28 lutego 2013

Próba treningu wątek zamknięty Dziś byłem w tym nowym przybytku i zdziwienie totalne, nie akceptują żadnych...
~kikus
-

dodano: 23 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry