Widok
Jedyny i niepowtarzalny - Galopagos!
Długo szukałam miejsca takiego jak Galopagos. Szkółki, która łączyłaby w sobie pełen profesjonalizm z prawdziwą miłością do koni. Z instruktorami, którzy do prowadzenia zajęć podchodzą z pasją i niesłabnącym zaangażowaniem. Z końmi, które chętnie współpracują z ludźmi, bo są odpowiednio traktowane i ich dobro stawiane jest ponad zysk. Galopagos jest 100% ucieleśnieniem powyższych.
Polecam każdemu!
Początkującym - bo ma się pewność, że zdobywa się umiejętności zgodne z jeździeckim kunsztem w najlepszym wymiarze.
Zaawansowanym - bo ma się gwarancję postępu i doświadczenia niepowtarzalnej finezji tego sportu.
Wizyty w Galopagos to przyjemność wielowymiarowa - cudowni ludzie, cudowne konie, a wokół cisza i spokój. Jeżdżąc tam, można mieć pewność, że ma się do czynienia z instruktorami o ogromnej wiedzy i doświadczeniu. A przede wszystkim z końmi, które życie spędzają na pastwisku, a nie na ujeżdżalni.
Dzięki Marcie i Marysi doświadczyłam sztuki jeździectwa w pełnym tego słowa znaczeniu.
To jest to!
(ceny zajęć mają swoje uzasadnienie w jakości)
Polecam każdemu!
Początkującym - bo ma się pewność, że zdobywa się umiejętności zgodne z jeździeckim kunsztem w najlepszym wymiarze.
Zaawansowanym - bo ma się gwarancję postępu i doświadczenia niepowtarzalnej finezji tego sportu.
Wizyty w Galopagos to przyjemność wielowymiarowa - cudowni ludzie, cudowne konie, a wokół cisza i spokój. Jeżdżąc tam, można mieć pewność, że ma się do czynienia z instruktorami o ogromnej wiedzy i doświadczeniu. A przede wszystkim z końmi, które życie spędzają na pastwisku, a nie na ujeżdżalni.
Dzięki Marcie i Marysi doświadczyłam sztuki jeździectwa w pełnym tego słowa znaczeniu.
To jest to!
(ceny zajęć mają swoje uzasadnienie w jakości)
Moja ocena
Galopagos
kategoria: Jazda konna
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
klimat: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6