Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
SOLIDNA FIRMA wątek zamknięty Wielokrotnie korzystam z usług Pana Roberta i firmowo i prywatnie.To rzetelna...
~Pokoje Gościnne MIKS
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 grudnia 2012

Polecam wątek zamknięty Polecam jako kucharz z dużym doświadczeniem. Jedzenie bardzo smaczne, brak...
~Sylwek
-

dodano: 21 października 2012

POLECAM !!! wątek zamknięty Z tej restauracji zamawiamy obiady badż koalcje od 2 lat. W tym okresie...
~ROBCIO
-

dodano: 15 października 2012

Uczciwie polecam wątek zamknięty Codziennie zamawiam u nich obiady do firmy i jestem bardzo zadowolony. Porcje...
~Grzegorz Miłkowski
-

dodano: 13 października 2012

Niestety wątek zamknięty Pizza FATALNA !!! Sałatki OK Niestety często mylą zamówienia i dostaje się...
~Smakosz
1

dodano: 14 stycznia 2011

szybko tanio smacznie wątek zamknięty Obsluga bardzo miła, potrawy dostarczone w czasie pol godziny jak obiecano....
~Gabi- zadowolona klientka
2

dodano: 3 czerwca 2010

Odradzam wątek zamknięty Z natury każdemu życzę jak najlepiej dlatego nie lubię za byle co kogoś...
~Adam
2

dodano: 1 listopada 2010

Catering wątek zamknięty Bardzo fajna firma, naprawdę polecam każdemu kto potrzebuje cateringu. Dania...
~Michał
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2011

Miło i smacznie... wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić jedzenie.gda.pl Obsługa jest bardzo miła. W...
~Stała klientka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2011

Polecam wątek zamknięty Przepyszne jedzenie, zdecydowanie polecam. Zamawiam jedzenie od kilku...
~Bartosz
-

dodano: 18 kwietnia 2011

Kilka miesięcy temu wątek zamknięty jedzenie było wyśmienite. Od jakiś dwóch miesięcy jakość jest coraz gorsza a...
~lilka
1

dodano: 8 kwietnia 2011

Polecam! wątek zamknięty Najlepsza pizza w trójmieście!
~JA
-

dodano: 5 kwietnia 2011

Beznadziejne jedzenie,stare, przesolone i mocno przyprawione wątek zamknięty jw, nie polecam, chyba że ktoś lubi mieć rewolucje żołądkowe, pizza bez...
~asembler
-

dodano: 19 marca 2011

jedzenie dobre, ale... wątek zamknięty jedzenie dobre, ale ostatnio zauważyłam, że porcje są coraz mniejsze. Sałatki...
~Kasia
-

dodano: 8 marca 2011

słaba pizza wątek zamknięty sprawdzam rozne pizzerie, ktore dowożą w rejon centrum Gdańska. ta jest...
~Przemek
-

dodano: 28 stycznia 2011

Ania - opinia wątek zamknięty najlepsza restauracje w TRÓJMIEŚCIE !!! jakość jedzenie na najwyższym...
~Ania
-

dodano: 13 stycznia 2011

wstyd, żenada i kompromitacja wątek zamknięty Restauracja jedzenie.gda.pl nie dociera z zamówionym jedzeniem w deklarowanym...
~lukas
-

dodano: 22 grudnia 2010

Rewelacja wątek zamknięty Wypróbowałam już wiele restauracji internetowych, ale jedzenie.gda.pl jest z...
~ulka
-

dodano: 12 grudnia 2010

polecam choć... wątek zamknięty chyba juz mogę się nazwać stałym klientem tej restauracji. Jestem...
~Agnieszka
-

dodano: 4 grudnia 2010

Pyszne jedzenie! wątek zamknięty Polecam wszystkim usługi tej restauracji. Przygotowują wyśmienite sałatki!...
~M
-

dodano: 24 września 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
37

29

wątków

do góry