Widok
Jedzenie w hotelu ORLE!!
Zwracam sie z prosba, do wszystkich, ktorzy mieli wesele w hotelu Orle w Sobieszewie: Jakie mieliscie menu(tzn. za ile na osobe?) i jakie to jedzenie bylo i czy duzo zostalo?? my myslimy o poprawinach i ciekawe czy zostanie cos z jedzenia z wesela?
a przy okazji zapytam czy wiecie cos na temat zespolu, ktory w hotelu polecaja (North Duo ) czy grali u Was??
z gory dzieki za wszelka pomoc...
a przy okazji zapytam czy wiecie cos na temat zespolu, ktory w hotelu polecaja (North Duo ) czy grali u Was??
z gory dzieki za wszelka pomoc...
Słyszałm dość sprzeczne informacje - moja koleżanka mówi, że jedzonko na weselu jej siostry było pyszne i zostało go sporo, a dziewczyna mojego brata twierdzi, że na studniówce dostała zczerstwiały chlebek :(
Hmm.. sama nie wiem. Mamy tam zaklepany termin, ale jeszcze nie wpłaciliśmy zaliczki. Poczekam może pojawią się jeszcze jakieś informacje :)
A cena jaką nam proponują przy 100 osobach to 120 zł. A Wam? Na kiedy planujecie ślub?
pozdrawiam
Hmm.. sama nie wiem. Mamy tam zaklepany termin, ale jeszcze nie wpłaciliśmy zaliczki. Poczekam może pojawią się jeszcze jakieś informacje :)
A cena jaką nam proponują przy 100 osobach to 120 zł. A Wam? Na kiedy planujecie ślub?
pozdrawiam