Widok

Jedzenie w hotelu ORLE!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zwracam sie z prosba, do wszystkich, ktorzy mieli wesele w hotelu Orle w Sobieszewie: Jakie mieliscie menu(tzn. za ile na osobe?) i jakie to jedzenie bylo i czy duzo zostalo?? my myslimy o poprawinach i ciekawe czy zostanie cos z jedzenia z wesela?
a przy okazji zapytam czy wiecie cos na temat zespolu, ktory w hotelu polecaja (North Duo ) czy grali u Was??
z gory dzieki za wszelka pomoc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
naprawde chcialbym sie dowiedziec czegos od Was...plisss napiszcie co tam u Was bylo?
Słyszałm dość sprzeczne informacje - moja koleżanka mówi, że jedzonko na weselu jej siostry było pyszne i zostało go sporo, a dziewczyna mojego brata twierdzi, że na studniówce dostała zczerstwiały chlebek :(
Hmm.. sama nie wiem. Mamy tam zaklepany termin, ale jeszcze nie wpłaciliśmy zaliczki. Poczekam może pojawią się jeszcze jakieś informacje :)

A cena jaką nam proponują przy 100 osobach to 120 zł. A Wam? Na kiedy planujecie ślub?
pozdrawiam
Jeśli chodzi o Orle, to sama będę tam miała wesele w czerwcu, ponieważ kilka osób mi poleciło. Znajomy miał tam we wrześniu i mówił ze jedzenie bardzo dobre i dużo.

no wlasnie my tez bedziemy mieli tam w maju...tez na ok. 100 os. za 120 zl od os.,, ale ciekawe jakie to jedzonko i ile??
Ja byłam tam na weselu. Jedzenia było tyle że zostało na następny dzień. Poprawiny były w Piekiełku - dyskotece piętro niżej. I na poprawinach dodano jeszcze pierogi i kilka innych rzeczy. Jedzonko mi smakowało.

Inne tematy z forum Sobieszewo

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....

do góry