Widok
Jesienne promocje Decathlon
Witam!
Mam pytanie jak w temacie - co wiecie na temat promocji na rowery w ww. sklepie, chciałbym kupić 2 rowery - myślałem o Rockrider 5.2 dla siebie i Rockrider 5.1 dla żony, cena wychodzi 1000 + 760 zł, łącznie 1760. No i nie wie, czy warto czekać na promocje jesienne (kiedy się zaczynają, czy są na cały sprzęt, na jaką obniżkę mogę liczyć...będę bardzo wdzięczny za info
Mam pytanie jak w temacie - co wiecie na temat promocji na rowery w ww. sklepie, chciałbym kupić 2 rowery - myślałem o Rockrider 5.2 dla siebie i Rockrider 5.1 dla żony, cena wychodzi 1000 + 760 zł, łącznie 1760. No i nie wie, czy warto czekać na promocje jesienne (kiedy się zaczynają, czy są na cały sprzęt, na jaką obniżkę mogę liczyć...będę bardzo wdzięczny za info
Jak Ci się nie pali, to poczekaj do września/października. Ja kupiłem rower warty 3000 za 2000,- już z wysyłką kurierską.
Niestety trzeba polować okazję, ponieważ przy znacznych przecenach dobre rowery idą jak woda. Aha i raczej markety omijaj, poszukaj czegoś w sklepie stricte rowerowym na dobrej ramie.
Niestety trzeba polować okazję, ponieważ przy znacznych przecenach dobre rowery idą jak woda. Aha i raczej markety omijaj, poszukaj czegoś w sklepie stricte rowerowym na dobrej ramie.
Właśnie o to mi chodzi, chcę kupić coś solidnego za relatywnie niewielką cenę. To jest mój pierwszy taki zakup, więc wolę się dopytać. Od paru tygodni czytam na ten temat i wiem, że w cenach do 1000 zł decathlonowe rowery są polecane (pomijając posty "poczekaj trochę, dorzuć 300 zł i będziesz miał super sprzęt"). Masz może jakiś namiar na taki sklep?
Ew. modele, które mogłyby konkurować z przedstawionymi przeze mnie jakością/ceną?
Ew. modele, które mogłyby konkurować z przedstawionymi przeze mnie jakością/ceną?
Sprawdź w Chwaszczynie w Cyclosport. Tam rowery są dość tanie jak na komponenty z których zostały wyprodukowane.
A konkurent? Proszę bardzo. Tylko rower jest dość podobny do tego z decathlona.
http://www.cyclosport.pl/rower-mtb-schauff-shimano-acera-tx-3-x-7-sr-suntour-xct-v2.html
Szczerze mówiąc - dość słaba konstrukcja, nadaje się co najwyżej do weekendowej jazdy.
A konkurent? Proszę bardzo. Tylko rower jest dość podobny do tego z decathlona.
http://www.cyclosport.pl/rower-mtb-schauff-shimano-acera-tx-3-x-7-sr-suntour-xct-v2.html
Szczerze mówiąc - dość słaba konstrukcja, nadaje się co najwyżej do weekendowej jazdy.
widzisz bo to takie forum, zakompleksionych pseudorowerzystów.
ja ostatnio napisałam pytanie o wjazd na nową ścieżkę witomino-karwiny. to jaką otrzymałam odpowiedź ? "kup sobie mape".
tak więc ciężko tu liczyć na pomoc, poradę.
Nie wszyscy , ale większość wypisuje tylko głupie teksty. A fachowości zero.
przepraszam, że tak poza Twoim tematem ale musiałam się wyżalić.
ja ostatnio napisałam pytanie o wjazd na nową ścieżkę witomino-karwiny. to jaką otrzymałam odpowiedź ? "kup sobie mape".
tak więc ciężko tu liczyć na pomoc, poradę.
Nie wszyscy , ale większość wypisuje tylko głupie teksty. A fachowości zero.
przepraszam, że tak poza Twoim tematem ale musiałam się wyżalić.
Ja posiadam Rockridera 5.1. Jest całkiem dobry i solidny. Serwis w Decathlonie także jest bardzo dobry (przynajmniej na Przymorzu). Nie miałem żadnego problemu z wymianą roweru gdy support mimo smarowania dalej wydawał dziwne dźwięki. Nikt nie pytał jak jeździłem itp. A rower wytrzymał 1800km w 2msc, dopiero wtedy się posypał.