Widok

Jesienne promocje Decathlon

Witam!
Mam pytanie jak w temacie - co wiecie na temat promocji na rowery w ww. sklepie, chciałbym kupić 2 rowery - myślałem o Rockrider 5.2 dla siebie i Rockrider 5.1 dla żony, cena wychodzi 1000 + 760 zł, łącznie 1760. No i nie wie, czy warto czekać na promocje jesienne (kiedy się zaczynają, czy są na cały sprzęt, na jaką obniżkę mogę liczyć...będę bardzo wdzięczny za info
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chcesz kupić obniżkę ceny czy rower?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
cholernie smieszne -slabo Ci to wyszlo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zastanów się, co udało Ci się wnieść do tej dyskusji? Zadałem proste pytanie, jeśli ktoś zna odpowiedź to będę wdzięczny. Jeśli zaś tej odpowiedzi nie znasz, to nie wypowiadaj się i nie zaśmiecaj tematu.

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak Ci się nie pali, to poczekaj do września/października. Ja kupiłem rower warty 3000 za 2000,- już z wysyłką kurierską.
Niestety trzeba polować okazję, ponieważ przy znacznych przecenach dobre rowery idą jak woda. Aha i raczej markety omijaj, poszukaj czegoś w sklepie stricte rowerowym na dobrej ramie.
W podobnej cenie znajdziesz znacznie lepsze rowery w niektórych sklepach rowerowych kilka kilometrów za miastem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właśnie o to mi chodzi, chcę kupić coś solidnego za relatywnie niewielką cenę. To jest mój pierwszy taki zakup, więc wolę się dopytać. Od paru tygodni czytam na ten temat i wiem, że w cenach do 1000 zł decathlonowe rowery są polecane (pomijając posty "poczekaj trochę, dorzuć 300 zł i będziesz miał super sprzęt"). Masz może jakiś namiar na taki sklep?
Ew. modele, które mogłyby konkurować z przedstawionymi przeze mnie jakością/ceną?
szukaj po allegro, a dodatkowo pytaj czy poza aukcją ale przez sklep dostaniesz lepszą cenę.

Do 1k PLN dostaniesz np. SCHWINN MESA na s**** SX3/SX4, XCT 80mm. Mam takowy na sezon jesienno/zimowy. Przejechałem 2500 km. na nim. Słabe punkty to amor i łańcuch.
widzisz bo to takie forum, zakompleksionych pseudorowerzystów.

ja ostatnio napisałam pytanie o wjazd na nową ścieżkę witomino-karwiny. to jaką otrzymałam odpowiedź ? "kup sobie mape".

tak więc ciężko tu liczyć na pomoc, poradę.
Nie wszyscy , ale większość wypisuje tylko głupie teksty. A fachowości zero.

przepraszam, że tak poza Twoim tematem ale musiałam się wyżalić.
Oj tam, koniec końców odpowiedź otrzymałem:)
A może odpowiedzi znajdziecie na rwm.org.pl .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pseudorowerzystą to ty jesteś, skoro nie umiesz sobie poradzić ze znalezieniem ścieżki (mając jeszcze mapę przed nosem monitora).
Za dużo sprzędzasz czasu w samochodzie z GPS em to takie póżniej są efekty zero jakiekolwiek orientacji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
O nie kobieto!
nikt nie proponował, żebyś kupowała mapę, tylko wykorzystała, co już jest podane, więc nie kłam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
no i tak jak mówiłam , a raczej pisałam.
życzliwości zero, pomocy zero.
tylko wymądrzanie się.

ps. nie mam GPS w samochodzie.
kiedys bylo inaczej, jednak teraz, jesli chodzi o konkrety, to polecam:

http://portal.bikeworld.pl/
Sprawdź w Chwaszczynie w Cyclosport. Tam rowery są dość tanie jak na komponenty z których zostały wyprodukowane.

A konkurent? Proszę bardzo. Tylko rower jest dość podobny do tego z decathlona.

http://www.cyclosport.pl/rower-mtb-schauff-shimano-acera-tx-3-x-7-sr-suntour-xct-v2.html

Szczerze mówiąc - dość słaba konstrukcja, nadaje się co najwyżej do weekendowej jazdy.
Ja posiadam Rockridera 5.1. Jest całkiem dobry i solidny. Serwis w Decathlonie także jest bardzo dobry (przynajmniej na Przymorzu). Nie miałem żadnego problemu z wymianą roweru gdy support mimo smarowania dalej wydawał dziwne dźwięki. Nikt nie pytał jak jeździłem itp. A rower wytrzymał 1800km w 2msc, dopiero wtedy się posypał.
Polecam ten sklep i co ważniejsze obsługę. Kupowałam tam rower w zeszłym roku. Pan mi doradził co i jak. Można sie przejechać. Po zakupie, jakiś 2-3 miesiącach jedzie się do nich z rowerem a oni sprawdzają, sprawdzają czy wszytsko jest ok. Rower sprawuje się super-a jeżdzę duużo.
Nie napisałeś przede wszystkim, jaki ma to być rower - gdzie chcesz jeździć, w jakim stylu itepe. Jeśli chcesz, napisz na maila pogotowierowerowe@wp.pl - poszukamy po hurtowniach sensownych rowerów w dobrej cenie.
Pozdrawiam!
do góry