Re: Jeśli gastronomia to na czarno?
dokładnie Monisiu ... na 1/4 lub 1/2 etatu to luksus daja zazwyczaj smieciowe zlecenie lub o dzieło ! my nie wypracujemy lat do emerytury a przynajmniej teoretycznie bo praktycznie mam juz 10 lat...
rozwiń
dokładnie Monisiu ... na 1/4 lub 1/2 etatu to luksus daja zazwyczaj smieciowe zlecenie lub o dzieło ! my nie wypracujemy lat do emerytury a przynajmniej teoretycznie bo praktycznie mam juz 10 lat przepracowane, połowa na czarno druga połowa smieszne zlecenia i o dzieło !!!! a tak naprawde po 12 czasem 16 a przy imprezach nawet po 35 godzin na nogach ale o tym wszystkim wiem tylko ja i moje zdrowie w swietle moich dokumentów przepracowałam tylko po pare dni w miesiacu i to dni ktore sama sobie ustaliłam po 4-5 godzin jak widnieje w smieciowych umowach ktore mam za sobą. żal.
zobacz wątek