Odpowiadasz na:

Re: Jeśli gastronomia to na czarno?

Zgadzam sie w 100%.Sama bylam swiadkiem jak wyglada kontrola w gastronomi.Zenada.Pomijajac fakt smiesznosci calej sytuacji to najbardziej rozbawila mnie to ze pan kontroler nie zwrocil wogole uwagi... rozwiń

Zgadzam sie w 100%.Sama bylam swiadkiem jak wyglada kontrola w gastronomi.Zenada.Pomijajac fakt smiesznosci calej sytuacji to najbardziej rozbawila mnie to ze pan kontroler nie zwrocil wogole uwagi na stan osobowy w danej placowce.Placowka gastronomiczna to ogromny bufet na terenie jednego z wiekszych zakladow obslugujaca okolo 400-500 osob a w czasie kontroli byla tylko jedna osoba na cala kuchnie i obsluge klienta.Taka rzecz jest nie mozliwa i widoczna na pierwszy rzut oka ale pan inspektor jakos nie zauwazyl

zobacz wątek
12 lat temu
~milka43

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry