Odpowiadasz na:

Re: Jeśli gastronomia to na czarno?

Ludzie, przepraszam ale tego nie można czytać bez "nerwacji". Jaki Pan taki Kram. Skoro piszecie na Forum publicznym miejcie choć odrobinę szacunku dla czytających.

Można tolerować... rozwiń

Ludzie, przepraszam ale tego nie można czytać bez "nerwacji". Jaki Pan taki Kram. Skoro piszecie na Forum publicznym miejcie choć odrobinę szacunku dla czytających.

Można tolerować błędy w składni lub gramatyce ale zdanie należy zaczynać z wielkiej litery i choćby kilka przecinków i kropek. Potem piszecie, że traktują Was po chamsku.

Zgoda są niekulturalni pracodawcy. Jeśli jednak traficie do "normalnego" Szefa to Wasze niechlujstwo w mowie i piśmie postawi Was w niekomfortowej sytuacji.

Prawda jest brutalna, niechluj i brudas językowy będzie kiepskim pracownikiem (nie obrażając Pana Ferdynanda i jego synka Waldusia). Wrednemu Szefowi łatwiej będą przychodzić wulgarne i chamskie zachowania Wobec takiego pracownika.

To moja opinia i możecie się z nią nie zgodzić. Jako offtop nie powinien być komentowany ale niekoniecznie ;)

zobacz wątek
12 lat temu
~taj

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry