Widok

Jeśli ktoś jest u władzy i zakłada, że razem z kolegami jest ponad prawem, to rzeczywiście jest problem

Jeśli ktoś jest u władzy i zakłada, że razem z kolegami jest ponad prawem, to rzeczywiście jest problem

(Pan duda, 2012)

image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

W tamtym poscie napisałaś, że chcesz sie ze mną spotkac w dowolnym momencie, w kazdej chwili kiedy tylko zechce.
Potem napisałaś, ze nie spotkasz sie w okresie epidemii.
Dlatego prosiłem o dalsze wyjasnienia bo powyzsze sie wyklucza.
Wtedy ty opuściłaś post. Jak juz tu wyjasnilismy nie była to ucieczka :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najwyraźniej masz przepalony jakiś zwój w mózgu (pewnie więcej niż jeden) więc powtórzę po raz kolejny. Jak pokonasz strach daj znać. Spotkam się z tobą w wybranym przez ciebie miejscu i czasie. Więc przestań w końcu skamlać o jakimś wątku i przekaż do konkretów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To ty opuściłaś post, w którym była o tym mowa. Czego wiec chcesz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zwracając się do mnie w rodzaju żeńskim nie ukryjesz swojego tchórzostwa. nternetowy bohaterze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie denerwujcie kolezanki bo Was pobije :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Następny bredzi o palcach i wskazywaniu kierunków. Macie z politrukiem wspólne fetysze?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Krzyż- pamiętasz jeszcze jaki jest temat wątku? Wpadasz tutaj jak dziki człowiek z rympałem, walnąć na oślep. Patrz co wskazuje palec, a nie na rękę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Rozmawiasz z intelektualnym równoważnikiem mniej więcej gołębia."

Napisał intelektualny odpowiednik politruka z pierwszej połowy dwudziestego wieku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdynianin, wyluzuj.
Rozmawiasz z intelektualnym równoważnikiem mniej więcej gołębia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyli nie jest prawdą, ze spedzilas caly dzień na forum?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

"... mój jeden wpis poranny"

~Gdynianin 37.47.223.*
(1 dzień temu)
Ja obstawiam, ze on nie nosi juz majtek. Nie robi tego ze względów czysto praktycznych.
Jak robi pod siebie podczas spełniania swojej pasji to jest jedna rzecz mniej do prania. Oszczędza prąd, proszek i swoj czas. A Izy, która sciera jego odchdy, w ktorych leży po zakonczeniu dziennej procedury zyciowego hobby juz brak.

~Gdynianin 37.47.223.*
(1 dzień temu)
Jaq, nie podskakuj pajeczakowi bo on wszystkich bije ;)

~Gdynianin 37.47.223.*
(1 dzień temu)
Jak można byłoby okreslic przeciwną brygade (idac tropem panny pajeczarki)?

Stary samotny pijaczyna, stary menel, panna milosniczka agro i samochodow z ratą mniejszą niz za telewizor no i oczywiscie facio 30+, przegrany etatowiec, gnojony latami w szkole, samotnik bez kolegow i znajomych (poza netową trzodą).

Wszyscy oczywiscie ku....sko mądrzy.

~Gdynianin 37.47.215.*
(1 dzień temu)
U was jest tylko jedna skala - biedny, biedniejszy i łowca.

Radosna twórczość upośledzonego gdysia ze świątecznego niedzielnego poranka, który to podobno spędzał z rodziną, z jednego tylko wątku. Więcej nie chce mi się szukać. Przedział czasowy nie jest widoczny na moim komputerze ale ponieważ forum to nie chat trochę to jednak musiało czasu zająć.
Ps. pisząc o mnie w rodzaju żeńskim próbujesz ukryć swój strach? Za późno. Jesteś już znany ze swojego tchórzostwa. Tego już nie zmienisz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kretynka. Spedziłaś wielkanocną niedzielę na forum a komentujesz mój jeden wpis poranny. To dipiero uposledzenie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Reszta tego wyjatkowego dnia to czas z żoną i dziećmi."

Żona pewnie jest ci wdzięczna. Zaraz po otwarciu oczu rozładowałeś nagromadzoną przez noc frustrację pisząc na forum. Dzięki temu nie wyżyłeś się na niej i dzieciach. Piorąc pod uwagę skalę twojego upośledzenia umysłowego kobieta pewnie nie ma łatwego życia.
Dziś ta sama sytuacja. Wielkanocny poniedziałek a gdyś od rana toczy pianę z tępego pyska na forum. A jutro rano wejdzie na forum i będzie się chwalił że ten wyjątkowy świąteczny poniedziałek spędził z rodziną.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak, po wstaniu z łóżka wszedłem na forum i coś napisalem. Reszta tego wyjatkowego dnia to czas z żoną i dziećmi.
Wskaz kolejne moje wpisy z tego dnia.

Poczytalem sobie to co tu sie dzialo wczoraj. Spedziles tu ten dzień. Współczuję samotnym ludziom. Przeraża mnie taki brak sensu życia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mówisz i masz. Wczorajszy poranek czyli czas który ludzie zdrowi umysłowo spędzają na śniadaniu z rodziną ty spędziłeś tocząc pianę z tępego pyska między innymi w wątku "Za co odpowiada Szumowski ?"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dlaczego nie reagujesz?

Moze jeszcze godziny ich opublikowania.

Wskaz je.

> Spędziłem ten wyjatkowy dzien z moją rodziną

Może i ktoś naiwny by w to uwierzył, gdyby nie widział twoich wczorajszych wpisów na Forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pajeczarko, wczoraj byla Niedziela Wielkanocna. Spędziłem ten wyjatkowy dzien z moją rodziną - żoną i dziećmi.
Co ty robiłaś w tym czasie? A faktycznie, spedzilas ten czas na forum.
Niepotrzebnie pytam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Polityka

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (4 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

do góry