Widok
Jeśli marzysz o zdobyciu prawa jazd, ta szkoła jest dla Ciebie.
Kiedy podjęłam decyzję o tym, że rozpocznę swój kurs - pozostał wybór szkoły. Kierowałam się "zasłyszanymi" opiniami oraz tym, co można na temat szkół jazdy znaleźć w internecie. Wybrałam Jankara i okazuje się, że intuicja mnie nie zawiodła. Pan Karol - bardzo rzeczowy i konkretny, jeśli chodzi o przekazywanie wiedzy na spotkaniach teoretycznych. Pani Róża, złota kobieta, pomogła uporać się ze wszystkimi formalnościami. No i pozostaje kwestia instruktora. Moim został p. Henryk Świdkowski. Nie byłam łatwym przypadkiem, jednak wszystko zakończyło się pozytywnym wynikiem egzaminu. Wytrwałość, cierpliwość a przy tym pełny profesjonalizm to właśnie cechy p. Henia. Nie pozwolił poddać się nawet w momentach, kiedy ja już traciłam nadzieję. Różni ludzie wykonują bardzo różne zawody, ale można być po prostu wyrobnikiem, albo mistrzem w swoim fachu. Pan Henryk właśnie takim mistrzem w sowim fachu jest. Wszystkim, którzy mają jakiekolwiek wątpliwości, czy dadzą radę, gorąco go polecam. Doświadczenie, wiedza, talent pedagogiczny i empatyczny stosunek do ludzi to właśnie cechy, które czynią Pana Henryka odpowiednią osobą, na odpowiednim miejscu.
Dziękuję!
Dziękuję!
Moja ocena
JANKAR
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0