Widok
Jeśli wrócę to tylko, gdy ktoś mnie tam wyciągnie...
Byłam stałym klientem przed remontem. Zdarzyła się wpadka typu - przychodzisz, gdy powinno być czynne (zero informacji na Ich stronie), a od obsługi słyszysz, ale możesz przyjść, ale najlepiej za 2h, bo mają zamówienie na 100, czy 200 dań i nie obsłużą Cię w lokalu. Kiepsko. Przyprowadziłam kilku nowych klientów, polecałam. Ceny są faktycznie trochę za wysokie w odniesieniu do porcji, ale do przyjęcia. Po remoncie byłam 2 - 3 razy, ale szybko nie wrócę. Powód? OBSŁUGA. Myślę, że Panie Kelnerki doskonale skojarzą sytuację. Wchodzę, pytam, czy mogę usiąść przy barze (TAK), zamawiam, mówię, że idę do toalety, zostawiam celowo menu na blacie przed swoim siedzeniem. Jakie było moje zdziwienie, gdy okazało się, że Panowie, którzy weszli tuż za mną, siedzieli na moim miejscu. Nie jestem niesamowicie wymagająca, ale Kelnerka, która przecież stała za barem i rozmawiała ze mną, powinna powiedzieć kolejnym Klientom, że to miejsce jest zajęte (zwłaszcza, że już zamówiłam) i wskazać Im inne. Zamiast tego usłyszałam, że mogę usiąść przed kuchnią - obsługa na poziomie zupełnie inaczej podeszłaby do sytuacji. Ostatecznie wzięłam na wynos i wyszłam. Obsługa niszczy ciężką pracę miłego Właściciela
Moja ocena
Suave Bistro
kategoria: Restauracje
obsługa: 3
menu: 4
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.5
* maksymalna ocena 6