OSK Alfa to chyba najlepsza szkoła w jakiej kiedykolwiek się uczyłem ;) !!! Najpierw teoria z p. Michałem który miał przygotowany świetnym tok nauczania, jednocześnie doskonale nas ucząc wszystkiego czego potrzeba. :) Człowiek o anielskiej cierpliwości, w sytuacjach w których większość wybuchła by gniewem, wszyscy byliśmy pod wrażeniem ile cierpliwości miał p. Michał do pewnego kursanta :) A teraz jazdy, od pierwszego spotkania z Krystianem wiedziałem że mi się bardzo dobrze trafiło... :) Przyjemnością było jeżdżenie z Krystianem, wręcz nie mogłem się doczekać kolejnych jazd. :) Dzięki niemu wiedziałem o absolutnie każdym błędzie jaki popełniłem :) Na wszystkie moje pytania znał odpowiedz. :) Na egzaminie żadna trasa nie była dla mnie zaskoczeniem bo na nich wszystkich już jeździłem z Krystianem. :) Doskonale wiedział co może mnie czekać na egzaminie i na co mam uważać. Dziękuje Ci Krystian za ten mile spędzony czas za kierownicą, dzięki któremu mogę teraz już jeździć samemu. :) Wszystkim gorąco polecam tą naukę jazdy !!! Widać jak wszystkim w niej zależy na tym byśmy mieli prawko jak najszybciej :) Pozdrawiam Krystiana i Michała :)