Widok
Jest OK!
Po zdaniu egzaminu praktycznego i otrzymaniu prawa jazdy mam kilka wniosków i opinii. Głównym czynnikiem jest instruktor. Od mojego telefonu do pierwszej jazdy minął miesiąc. Ale warto było czekać, gdyż zdałem za pierwszym razem i nie wydałem fortuny na kolejne podejścia. Moim instruktorem był Łukasz Chwiesiuk. Gdybym ponownie wybierał sposób nauki teorii, wybrałbym e-learning. Wykłady skupiały się na zagadnieniach raczej powszechnie znanych i rozumianych, natomiast te najtrudniejsze były lakonicznie przedstawiane lub całkowicie pomijane (np. pierwszeństwo na skrzyżowaniach z tramwajem). Była kawa, cukierki, wygodne siedzenia, duży ekran. Mimo to, wykłady to ogromne rozczarowanie. Personel w punktach obsługi miły i pomocny, jednak miałem pewien incydent. Po lekcjach teoretycznych chcąc rozpocząć te praktyczne potrzebna była karta do rejestru lekcji. Jako, że poszedłem na przyspieszony kurs w Gdyni, a korzystałem z punktu w Rumi, karta miała zostać przesłana do odpowiedniego miejsca. Nie została, a ja zostałem poinformowany w Rumi, że powinna mi zostać wydana w Gdyni,a za zgubienie karty trzeba słono płacić. Na szczęście ktoś po kilku dniach znalazł ją Gdyni i zadzwonił.
Moja ocena
ELKA SCHOOL Rumia
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 4
poziom nauczania: 4
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Panie LukasuX cieszymy się, że był Pan zadowolony ze szkolenia w wyniku czego zdał Pan egzamin za pierwszym podejściem. Pozdrawiamy serdecznie w imieniu Pana Łukasza i wszystkich pracowników. Przepraszamy za zamieszanie z kartą - oczywiście została odnaleziona i przekazana bez jakichkolwiek dopłat. Nie pozostaje nam nic innego jak życzyć SZEROKIEJ DROGI :)