Widok

Jest Super

Witam wszystkich.Mineło trochę czasu od mojego ostatniego wpisu;przed pierwszą poprawką,trochę się obawiałam jaki będzie efekt końcowy pracy Maćka,lecz moje obawy były bezpodstawne.Maciek to PROFESJONALISTA!!!!Lały się łzy szczęscia z mojej strony jak ujrzaam swój tatuaż'nie wahałam się umówić na następną poprawkęefekt....umówiłam się na następną dziare symboliczne dla mnie litery.. i co już na początku nowego roku następne dzieło sztuki na brzuchu.Dla niezdecydowanych chcącuch wybrać PROFESJONALISTĘ GORĄCO POLECAM MACIUSIA!!!JEST THE BEST.Przekonajcie się sami.Do następnego wpisu.Buziaki.
Moja ocena
Seagull Tattoo kategoria: Studia tatuaży
obsługa: 6

oferta: -

jakość usług: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: -

5.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak to prawda robiłam tatuaż na stopie u Maćka dwa dni temu!!!!Profesjonalista w każdym calu!!!!!SZCZERZE GO POLECAM,NAPRAWDE MACIEJ TO ARTYSTA.W STUDIU SUPER KUMPELSKA ATMOSFERA,ZERO STRESU!!!KAŻDY KLIENT JEST TRAKTOWANY WYJĄTKOWO!!!!!JA JESZCZE ZJAWIE SIE U MAĆKA PO NASTĘPNE CUDO!!!!!!!!!JAK DZIARKA TO TYLKO U MACIEJA!!!!AHA I TATUAŻ STOPIE WCALE TAK BARDZO NIE BOLI,WIEM CO MÓWIE!!!!MACIEJ JEST DELIKATNY WIĘC NO STRES!!!!!POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry