Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Drogo wątek zamknięty Robiłem jakiś czas temu tribale i niestety mam go złe wykonanego, cena z...
~Miki
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 maja 2014

Biomechanika wątek zamknięty Robiłem u Macieja dwa tatuaże i jeżeli interesuje cię studio tatuażu a nie...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 stycznia 2014

Tatuaż? Tylko u Maćka!!!! wątek zamknięty Długo szukałam studia, w którym mogłabym zrobić tatuaż. Wybór padł na Sopot i...
~yvona
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2013

Ceny za wysokie !! wątek zamknięty Ale ceny to ten Pan ma stanowczo za wysokie!! Sa lepsi i tansi !!
~Byly klient!!
-

dodano: 1 lutego 2013

Kasia - opinia wątek zamknięty Rewelacja !!! Jak się dziarać to TYLKO u Maćka. Jestem zadowolona w 100 %...
~Kasia
-

dodano: 8 stycznia 2013

Paweł - opinia wątek zamknięty Przede wszystkim dobra robota, proste linie, szybko. Fachowa robota....
~Paweł
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 czerwca 2012

Rękaw wątek zamknięty Właśnie zakończyłem u Maćka ostatnią z pięciu sesji i cały rękaw jest...
~Dominik
-

dodano: 31 maja 2012

dziewczyna z sercem- jeszcze bez skrzydeł :) wątek zamknięty To mój pierwszy tatuaż i bardzo się cieszę że trafiłam właśnie do...
~magda
-

dodano: 30 maja 2012

Marcin - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm , przyjemna atmosfera i fachowa robota. Był to mój...
~Marcin
1

dodano: 3 marca 2012

Motylek :) wątek zamknięty Polecam bardzo bardzo gorąco ;). Robiłam u Maćka swój pierwszy tatuaż, i...
~Karola :)
-

dodano: 21 lutego 2012

super :))))))) wątek zamknięty W piątek zrobiłam sobie mój pierwszy tatuaż i jestem zachwycona.Został...
~AŚKA
-

dodano: 13 lutego 2012

Szczerze polecam! wątek zamknięty Mój pierwszy tatuaż - obyło się bez płaczu i bólu. Studio jest czyste i...
~magda
-

dodano: 23 stycznia 2012

napisy wątek zamknięty Cześć! Chciałem się zapytać kto robi najlepsze gotyckie napisy, bo chcę sobie...
~czarny
-

dodano: 15 grudnia 2011

wielka klasa! :-) wątek zamknięty nawet nie wiem od czego zacząć! jestem zachwycona, i osobą Maćka tatuażysty,...
~majka.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 grudnia 2011

Przylatuję aż z Irlandii:) wątek zamknięty Witam. Pragnę wszystkim oznajmić że Maciek jest w 100% profesjonalistą a w...
~Tomek z UK
-

dodano: 8 grudnia 2011

Rewelacja wątek zamknięty Zrobilam tutaj swoj pierwszy tatuaz. Maciek pomogl mi gladko przez to...
~siunda
-

dodano: 30 listopada 2011

Tattoo! wątek zamknięty Maciek jest na prawde świetnym fachowcem, dokładny i profesjonalny,do tego...
~Adam
-

dodano: 29 listopada 2011

Maciek wątek zamknięty Maciek jest naprawde dobry w swoich fachu. Kazdy kto chce miec prawdziwe...
~Damian
-

dodano: 25 listopada 2011

polecam wątek zamknięty Artysta.. Jesli chcesz miec cudowny i niepowtarzalny tatoo to tylko u Macka.....
~Ola
-

dodano: 23 listopada 2011

Wspaniały człowiek wątek zamknięty Polecam każdemu, kto chce mieć tatuaż. Zawiózł mnie tam mój partner, który...
~Kasia
-

dodano: 4 lipca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
43

39

wątków

do góry