Widok
wielka klasa! :-)
nawet nie wiem od czego zacząć! jestem zachwycona, i osobą Maćka tatuażysty, jak również tym co pozostawił na mojej skórze. tatuaże uwielbiam z momentem 1. wizyty w Seagull Tattoo :) , gdzie trafiłam przypadkiem jako towarzysz, ale to już inna historia. tatuaży mam 6, wszystkie z ręki Maćka, absolutnie ze wszystkich jestem zadowolona, i nie mogę powiedzieć, że nie wybiorę się tam znowu.. :)
mało tego, atmosfera w studio jest idealnie sprzyjająca bólowi, który nie ukrywajmy jest odczuwalny w mniejszym lub większym stopniu. Maciek jest takim człowiekiem, który nie pozwoli za bardzo cierpieć. gadatliwy, wesoły, czas leci jak szalony + to co robi, wykonuje z wielką wprawą i prędkością. Maćku brawo! jesteś moim mistrzem :))
POLECAM!!!
mało tego, atmosfera w studio jest idealnie sprzyjająca bólowi, który nie ukrywajmy jest odczuwalny w mniejszym lub większym stopniu. Maciek jest takim człowiekiem, który nie pozwoli za bardzo cierpieć. gadatliwy, wesoły, czas leci jak szalony + to co robi, wykonuje z wielką wprawą i prędkością. Maćku brawo! jesteś moim mistrzem :))
POLECAM!!!
Moja ocena
Seagull Tattoo
kategoria: Studia tatuaży
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6