Widok

Jest coraz gorzej i nie ma nadzei na przyszłość.

Z Internetu w EiA korzystam od około 7 lat. O ile na początku byłem zadowolony, tak teraz ja zazdroszczę innym internetu. Gdyby była taka możliwość (pozdrawiam dociepleniowców, którzy przykryli kable od UPC ;/ ) to już dawno byłbym w innej sieci. Ale od początku. Problemy zaczęły się jakieś 3 lata temu. Wtedy też wysłałem pierwszego maila do admina, ale niestety odpowiedzi nie doczekałem się do dziś. Internet zaczął działać coraz wolniej, za to cena była coraz większa. Ostatnio nawet rozśmieszyła mnie "promocja" w EiA. Jako stały klient otrzymuję zniżkę, ale gdy raz zobaczyłem ulotkę z ofertą dla nowych klientów to okazało się, że gdybym zerwał umowę, wyzerował swój "staż" w sieci to i tak płaciłbym o 10 zł mniej niż teraz! Widać gdzie Pan Z. ma swoich stałych klientów. Kolejna sprawa - nie wiem co ktoś zmienił, ale od około 5 miesięcy torrent działa tak wolno, że o ile kiedyś serial ściągał się z godzinę, tak teraz ściąga się 2 dni. Na moje pytanie w biurze co jest nie tak, dostałem odpowiedź, że to może być wina "strony torrentów". Cóż, więcej pytań nie zadawałem. I to na tyle, bo treść jest już za długa. Żeby nie ograniczenie napisałbym więcej o tej "wspaniałej"
Moja ocena
EiA Adam Zalewski kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 2

oferta: -

jakość usług: 1

awaryjność: 4

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja juz zrezygnowalem z eia jak wchodzilem na gre w sieci niema szans tylko godziny nocne internet masakra naciagacze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecie jak dostawca nie trzyma się warunków umowy, macie dowody to sprawa w sądzie wygrana :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry