Najlepszy tego typu lokal w trójmieście? Całkiem prawdopodobne - jeżeli chodzi o zupy. Są świetne, pełne wszelkiego rodzaju aromatów i smaków, wprawiające jedzącego w pełna satysfakcje wydanych pieniędzy (całkiem niemałych, bo 14 zł za zupę). Jako dodatek dostaję się tutaj przyprawy, niesamowicie ostre muszę nadmienić, plus sos sojowy. Przyznam, że nigdzie nie jadłem tak dobrej zupy.
Jeżeli chodzi o sushi - jadłem raz. Tutaj już nie jest tak kolorowo, ryż był suchy i zdecydowanie nie jest to jakosć sushi baru. Ale to przecież kuchnia chińska(?), nie japońska. Jadłem także danie z tofu, całkiem dobre. Niestety na tym kończy się moja znajomość tej restauracji, prawdopodobnie ze względu na ceny. Jestem przyzwyczajony do tanich (często brudnych) azjatyckich barów, w których dostaję świetne jedzenie za niewielką cenę. Tutaj płaci się nie tylko za jedzenie, ale także za fajna lokalizacje, taki sam wystrój i bardzo miłą obsługę. Na wyjście z drugą połówka - fajna sprawa. Moją oceną mogę się podpisać tylko pod zupki, jeżeli chodzi o resztę - nie wiem, ale jestem pewien, że w końcu skuszę się na coś więcej.