Widok
Jest ok
Kupiłam groupon strzyżenie + czesanie z peelingiem skóry głowy i naświetlaniem 12x. Podeszłam ostrożnie, nie strzygłam włosów (poprosiłam tylko oczesanie i pozostałe usługi). Kiedy weszłam, nikt mnie nie przywitał i od razu pomyślałam, że będzie kiepsko. Jak już pani bodajże Dorota (blondynka) zaprosiła mnie na fotel nastąpił zwrot o 180 stopni. Było mi naprawdę przyjemnie, czesanie fachowo i nie "na odpierdziel", tylko tak, żeby było dobrze i ładnie. Miałyśmy inne zdanie na temat sposobu układania włosów, ale stanęło na moim - tutaj też duży plus. Dodatkowo, zupełnie ekstra, miałam badanie skóry głowy i diagnozę. Chyba stąd ta pozytywna ocena z mojej strony ;-) Podoba mi się też, jak traktowane są starsze klientki (z dużym szacunkiem i cierpliwością zachowano się wobec pani, która chciała się strzyc i malować włosy "teraz już", a nie była umówioną ani stałą klientką.)
Jednoznaczny pozytyw. Myślę, że wrócę,bo jestem ciekawa, jak się uda strzyżenie.
Jednoznaczny pozytyw. Myślę, że wrócę,bo jestem ciekawa, jak się uda strzyżenie.
Moja ocena
Salon Urody Gabriel
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 5
kreatywność: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6