Salon Urody Gabriel

Fryzjerzy

Gdynia, 3 Maja 22-24

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo dobry fryzjer wątek zamknięty Ja również odkryłam Salon Gabriel z Grouponem. Za każdym razem wychodzę...
~Kinga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lipca 2017

Dla pani Ani wątek zamknięty Witam Rewelacyjne podejście do klienta ,strzyżenie ekstra ,100% zadowolenia...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 czerwca 2017

Pan Marcin - mistrz kosmicznych nożyczek :))) wątek zamknięty Eksperyment w domu się nie powiódł i włosy zamiast jasny blond wyszły...
~Karolcia
13

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 maja 2010

Pani Ania mistrz! wątek zamknięty W życiu zdarzyły mi się 2 dobre fryzjerki i Pani Ania jest tą drugą. Bardzo...
~Izabela
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 lipca 2016

super:) wątek zamknięty Jestem b. zadowolona z fryzury jak i z obsługi. Po przeprowadzce Salon...
~cukierek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 marca 2016

Miło i przyjemnie wątek zamknięty Zawsze z przyjemnością przychodzę do tego skromnego salonu. Moja pierwsza...
~Olga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 stycznia 2016

Jestem bardzo niezdowolona wątek zamknięty Na poprzedniej wizycie otrzymałam ulotkę, na której było napisane, że pakiet...
~Niezadowolona klientka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 listopada 2015

nie zgadzam sie z wpisem na dole!! wątek zamknięty Polecam paniąJJaninę! Najlepszą fryzjera! Od 10 lat chodzenia do tej pani i...
~aga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 listopada 2015

Niestety jestem nie zadowolona wątek zamknięty Poszłam na dobór fryzury z masażem i ścięciem. Grupon. Zaproponowano mi...
~Mała Mi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 listopada 2015

Polecam wątek zamknięty Bardzo polecam:) Jestem już po raz drugi zadowolona :)
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 października 2015

niezadowolona wątek zamknięty Wczoraj byłam u p. Doroty. Owszem miła ale włosy kompletnie się nie układają....
~Dorota
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2015

Polecam wątek zamknięty Skorzystałam z gruponu, bardzo profesjonalne podejście, Pani Dorota dobrała...
~Justyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 maja 2015

Pełne zadowolenie! wątek zamknięty Grupona dostałam w prezencie.Tak trafiłam do salonu.Wykonano mi...
~klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2015

Wyszłam załamana!!!!!!! wątek zamknięty Pokazałam zdjęcie fryzury, którą chciałam uzyskać. W efekcie wyszłam z o...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 marca 2015

Super :) wątek zamknięty Nareszcie znalazłam idealną Fryzjerkę w Trójmieście -zostanę stałą klientką...
~Emilia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 marca 2015

Zadowolona :) wątek zamknięty Trafiłam do salonu z groupona, wybrałam opcję podstawową za 49zł i po efekcie...
~Ździsia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 stycznia 2015

Kasia - opinia wątek zamknięty Fajne cięcie.Świetnie się czuję.super muzyka.Do tego masarz głowy. Pełny...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 listopada 2014

Ogólnie OK, polecam p. Monikę wątek zamknięty Korzystałam z zabiegu keratynowego prostowania włosów. Całość wykonana...
~Gdynianka
-

dodano: 17 października 2014

Bożena - opinia wątek zamknięty Chodzę do salonu od 3 lat.Wykonuję kolor i cięcie.I zawsze wychodzę młodsza...
~Bożena
-

dodano: 11 października 2014

Jest ok wątek zamknięty Kupiłam groupon strzyżenie + czesanie z peelingiem skóry głowy i...
~Magnolia
-

dodano: 10 października 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
79

58

wątków

do góry