Widok
Jestem KLIENTEM W SKLEPIE
Witam, pragne przytoczyc pare sytuacji jakie maja miejsca ludzi w branżach zwiazanych z innymi ludzmi np. sklep, szpital, salon, i itp.
Ma to na celu zworcenie naszej uwagi jakimi czaem sie okazujemy głuptasami,
Oczysiwscie zalezy mi tez na poznaniu waszej opini w porozumiewaniach sie z innymi ludzmi ..
przyklad..
przychodzi pewna pani do sklepu i zadaje pytanie -" czy rozmiar 36 jest wiekszy od 38"
Wielokrotnie rowniez mozna zaobserwowac ze pani o OKRAGLEJ budowie ciala rozbiera sie na srodku sklepu by przymierzyć bluzke..
Ma to na celu zworcenie naszej uwagi jakimi czaem sie okazujemy głuptasami,
Oczysiwscie zalezy mi tez na poznaniu waszej opini w porozumiewaniach sie z innymi ludzmi ..
przyklad..
przychodzi pewna pani do sklepu i zadaje pytanie -" czy rozmiar 36 jest wiekszy od 38"
Wielokrotnie rowniez mozna zaobserwowac ze pani o OKRAGLEJ budowie ciala rozbiera sie na srodku sklepu by przymierzyć bluzke..
Skoro zamierzasz wytykać innym brak zdolności logicznego myślenia i umiejętności porozumiewania się byłoby wskazane żebyś sam potrafił prawidłowo i logicznie zbudować swoją wypowiedź.
Oto przykład:
"Witam, pragne przytoczyc pare sytuacji jakie maja miejsca ludzi w branżach zwiazanych z innymi ludzmi"
Oto przykład:
"Witam, pragne przytoczyc pare sytuacji jakie maja miejsca ludzi w branżach zwiazanych z innymi ludzmi"
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Powinnam to umieścić w kilku wątkach np. "a to na rano", w dziale "Praca" (ze względu na tekst) lub w" skojarzeniach". Ale się uparłam i przez będzie tu :D
Ładna miska jeść nie daje :p a jaki ma ładny głosik :))
I wrażenia estetyczne nie są takie najgorsze jak dla mnie. A te panie puszyste mają swoich amatorów wiec nie "na pewno" Crossku :p
https://www.youtube.com/watch?v=CuUx_dV2tXg
Ładna miska jeść nie daje :p a jaki ma ładny głosik :))
I wrażenia estetyczne nie są takie najgorsze jak dla mnie. A te panie puszyste mają swoich amatorów wiec nie "na pewno" Crossku :p
https://www.youtube.com/watch?v=CuUx_dV2tXg