Widok
!!! Jestem bardzo zadowolony
Skorzystałem z usług doradztwa finansowego pana Piotr na początku roku i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Moja sytuacja nie była łatwa, ale pan Piotr po analizie podjął kroki w bankach i otrzymałem kredyt jaki chciałem. Podejście do klienta jest bardzo miłe, a rozliczenie odbyło się na ustalonych zasadach. Dla mnie Pomorskie Doradztwo Finansowe jest firmą na 6, przede wszystkim ze względu na profesjonalizm oraz wiedzę merytoryczną na temat finansów co jest dla mnie podstawą zaufania do osoby reprezentującej mnie w Banku.
Polecam pana Piotr, naprawdę potrafi dużo załatwić w Banku, dla mnie rzecz nie możliwą.
Pozdrawiam
Polecam pana Piotr, naprawdę potrafi dużo załatwić w Banku, dla mnie rzecz nie możliwą.
Pozdrawiam
Moja ocena
House & Credit
kategoria: Doradztwo finansowe
oferta: 6
obsługa: 5
jakość usług: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6
To co pisze Piotr Tański to kłamstwa jeszcze raz kłamstwa
facet nie umie załatwiać trudnych kredytów czy pożyczek
Jako pośrednik bankowy nie może bawić dzieci i załatwiać klientom
Sprawy, sprawy naprawdę które są zazwyczaj pilne, sam się przekonałem
Facet potrafi składać wniosek kredytowy trzy do czterech tygodni i nie odbierać telefonów
nie polecam, chyba że do pilnowania dzieci Pozdrawiam Adam
facet nie umie załatwiać trudnych kredytów czy pożyczek
Jako pośrednik bankowy nie może bawić dzieci i załatwiać klientom
Sprawy, sprawy naprawdę które są zazwyczaj pilne, sam się przekonałem
Facet potrafi składać wniosek kredytowy trzy do czterech tygodni i nie odbierać telefonów
nie polecam, chyba że do pilnowania dzieci Pozdrawiam Adam
Jeszcze nigdy się nie zdarzyło aby wniosek był składany, aż tak długo jak Panu pisze.
Poza tym nie przypominam sobie abym w 2014 roku pomagał w uzyskaniu kredytu osobie o imieniu "Adam" jeśli Pański nick jest odpowiednikiem Pana imienia.
Proszę o odwagę i przedstawie się i odpowiedź na mojego emaila, gdyż to co Pan pisze jest zwykłym kłamstwem.
Chyba, że Pan jest z konkurencji...
Pozdrawiam
Poza tym nie przypominam sobie abym w 2014 roku pomagał w uzyskaniu kredytu osobie o imieniu "Adam" jeśli Pański nick jest odpowiednikiem Pana imienia.
Proszę o odwagę i przedstawie się i odpowiedź na mojego emaila, gdyż to co Pan pisze jest zwykłym kłamstwem.
Chyba, że Pan jest z konkurencji...
Pozdrawiam