Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tomasz - opinia wątek zamknięty Profesjonalna pomoc i obsługa. Polecam zdecydowanie
~Tomasz
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 czerwca 2021

polecam, jest ok wątek zamknięty polecam, jest ok. Pan Piotr był ze mną przy podpisaniu umowy pożyczki a to...
~radosław
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 lipca 2017

wszystko ok wątek zamknięty Umiejętności w załatwianiu, szybkość i sprawność oraz kultura osobista to...
~radosław
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 lipca 2017

Szczerze polecam wątek zamknięty Polecam Pana Piotra. Pomógł mi w uzyskaniu finansowania na spłatę moich...
~Władek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 czerwca 2017

Nie polecam pana Piotra Tańskiego ... wątek zamknięty Pierwszy kontakt w marcu tego roku. Zdecydowałam się na współpracę. Po kilku...
~aga
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2016

polecam wątek zamknięty ofertę pożyczek uważam za bardzo dobrą. Zaciągnąłem pożyczkę oddłużeniową i...
~Marek S
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 listopada 2015

Dziękuje za pomoc w pożyczce wątek zamknięty Chciałem się podzielić moją opinią na temat pomocy ze strony pana Piotra i...
~Marek S
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 listopada 2015

Zawiedziona - opinia wątek zamknięty Jednym słowem masakra... Zero pomocy,,, jeżeli żyje Pan z tego, że daje...
~Zawiedziona
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2015

Zadowolony klient wątek zamknięty Skorzystałem i muszę powiedzieć, że mimo długiego okresu oczekiwania w końcu...
~Krzysztof
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 marca 2014

Wdzięczny za pomoc wątek zamknięty Czytając te niepochlebne opinie odnoszę wrażenie, że pan Piotr musi mieć...
~Krzysztof
-

dodano: 21 marca 2014

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Witam Mąż starał się o kredyt w tej tzw. firmie. Niestety mimo licznych...
~Katarzyna
2

dodano: 18 września 2012

Nie polecam tego pana!! wątek zamknięty Pan Piotr przyjechał obiecywał że jest w stanie załatwić nam kredyt wręcz...
~Rafał
1

dodano: 27 marca 2012

!!! Jestem bardzo zadowolony wątek zamknięty Skorzystałem z usług doradztwa finansowego pana Piotr na początku roku i...
~Adam Nowacki
3

dodano: 14 listopada 2013

Tragedia wątek zamknięty Obiecanki cacanki, wodzenie klienta przez ponad miesiac, co chwilka Pan Piotr...
~zawiedziony klient
1

dodano: 24 stycznia 2014

Porażka wątek zamknięty Dołączam się do opinii już wydanych, gdyby były zera w ocenie miałby same...
~Paweł
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 maja 2013

Najlepszy doradca w Trójmieście! wątek zamknięty Polecam szczerze tego doradcę! Nachodziłem się po wszystkich biurach...
~Paweł Koziński
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 stycznia 2011

!!!!!!Polecam tego doradcę wątek zamknięty Mi ten Pan załatwił bardzo korzystny kredyt hipoteczny. Nie brał żadnych...
~Wojciech S.
4

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 maja 2010

I udało się! wątek zamknięty Całe szczęście, że udało się załatwić ten kredyt. Bank co prawda żądał coraz...
~Paweł Uszka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 czerwca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32

18

wątków

do góry