Widok

Jestem młoda

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
mieszczę się w granicy wieku 18-32
iiiiiii...
swoje komórki jajowe spożytkuję jedynie w małżeństwie.

irytuje mnie i oburza ta reklama powyżej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13
A jak ludzie pierwotni żyli bez prądu? :D Z upływem czasu, technologia, metody leczenia itp idą do przodu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hal, czyli popierasz taką formę "zachodzenia w ciążę"?
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poprzednie pokolenia nie miały takiego daru jak dziś. Choroby cywilizacyjne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedyś nie było problemu GMO i problemu wszechobecnej chemii. Ludzie byli zdrowsi, kobiety zajmowały się domem, zachodziły w ciąże, nikt się nie zabezpieczał zbytnio. z czasem modyfikacje genetyczne zaczęły sprzyjać problemom z ciążą i chorobom, spójrz, że kiedyś dziecko to była norma, teraz dziecko to luksus, na który nie mogą sobie pozwolić wszyscy bo albo ich nie stać albo nie mogą z przyczyn zdrowotnych. świat idzie do przodu, żeby zapobiec niżowi demokratycznemu musimy się rozmnażać aby gospodarka dalej się rozwijała...więc dlaczego utrudniać to osobom, które tego chcą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hm...
co to ja "STRASZNIE CHCIAŁAM" (???)
konika na biegunach, ze złotą grzywą i złotymi kopytkami...

Ludzie, niektórzy z Was wypisują takie głupoty, że jesteście największym i najlepszym dowodem na istnienie cierpliwego i miłosiernego Boga, który mówi "Proście a będzie wam dane"
Proście więc o rozum, bez którego z większymi darami, jakim są dzieci nie poradzicie sobie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po osobie pod pseudonimem Randall widać jak bardzo miłosierni są prawdziwi katolicy. Bardziej katoliccy od papieża ;]]]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
W tych czasach społeczeństwo nie potrafi samodzielnie myśleć, czekają aż ktoś wskaże palcem... Manipulowani mediami. Każdy ma swój rozum i każdy sam wie co dla nas dobre a co złe.

Jestem katolikiem ale mam swój rozum!! I żadna mafia w koloraktach nie będzie mi wciskała kitu że jak nie dam 300zł na tace to do nieba nie trafie...:D
"Jego życie to film , w duszy melodia gra,kiedy każdy zły czyn nuci przewodnia łza..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
jesli rozumiesz ...swoj pseudonim - disneyowski Tinker Bell - to rozumiesz tez ironię swojego komentarza...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mój pseudonim jest zupełnie przypadkowy.
Za to nie obrażam i zachowuję kulturę wypowiedzi.
Niektórym wolność słowa z chamstwem się mylą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, popieram.
W takim razie, jestem pod wrażeniem. Masz u mnie dużego plusa:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ty masz u mnie od zawsze^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Te !!!! chrześcijanie !! byli, obecni, praktykujący i nie praktykujący nie skaczcie sobie tak do oczu bo to komicznie wygląda - moglibyście się chociaż trzymać tych 10 przykazań, do 10 to chyba każdy z was policzy jak nie w pamięci to na palcach :P
Tak, bo ty się trzymasz 10 przykazań :P
"Jego życie to film , w duszy melodia gra,kiedy każdy zły czyn nuci przewodnia łza..."
@randall - zachowujesz się jak niewychowany prostak z miodem w uszach. Sugeruję abyś jednak poszedł po rozum do głowy, bo jak będziesz dalej się tak zachowywać, to skończysz z banem jak stąd do Katmandu.

Naucz się szczeniaku dyskutować, a potem przyjdź na forum i przeproś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Panie H, randall jest kobietą i na pewno nie wieku "szczeniackim"...
Moje zasady etyczne są częściowo tożsame z nakazami moralnymi zawartymi w przykazaniach,aczkolwiek ja staram się przestrzegać moich zasad etycznych, ale po was widać że wy macie te 10 przykazań w d..ie zresztą nie potrzebnie się dziwię gdybym miał możliwość "wyczyszczenia sobie konta" idąc po prostu do spowiedzi lub/i dając 100 na tacę to prawdopodobnie też miałbym na to wylane. ;)
Tu jest ważna etyka proszę państwa,nie religia.
nie obrażaj kobiet i szczeniaczków ..... tu był krótki opis randall , ale jak przeczytałem co mi serce podyktowało to aż się przeraziłem i skasowałem za brutalne, powiem tylko randall to bez krucyfiksu, litra wody święconej i gazu pieprzowego nie wyjdzie nawet do Biedronki po kartofle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wdr, co Ty pleciesz? Jak można "przeczytać, co Ci serce podyktowało"?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (241 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry