Widok
Tak jestem zła. Mam choroby obciążające muszę skonsultować się z lekarzem. A mąż właśnie poszedł po leki. W końcu. Rano pojechał do Auchan na wielkie zakupy żebyśmy nie musieli wychodzić a tam co? Staruchy.... Mają swoje godziny to niech nie zajmują kolejek dla młodszych.
PS dziś nadpłatę ostatni samolot z wysp.... Wracają rodacy hura hura hura!!!!! Niech ich umieszcza w jakimś kontenerze i niech tam czekają.
Ja 3 tydzień muszę siedzieć w domu bo rodacy przywlekl zaraze.
PS dziś nadpłatę ostatni samolot z wysp.... Wracają rodacy hura hura hura!!!!! Niech ich umieszcza w jakimś kontenerze i niech tam czekają.
Ja 3 tydzień muszę siedzieć w domu bo rodacy przywlekl zaraze.
"To jest klasyczna mowa nienawiści."
Skajajwaj twoja branża więc od razu wyłapujesz. No i fajnie. Ale akurat ty nie masz prawa wytykać innym stosowania mowy nienawiści skoro sam stosujesz ją nad wyraz chętnie.
""Mam choroby obciążające muszę skonsultować się z lekarzem."
To akurat od razu rzuca się w oczy jak się poczyta co piszesz. O swoich rodzicach też myślisz i mówisz per "staruchy" czy "mochery"?
Skajajwaj twoja branża więc od razu wyłapujesz. No i fajnie. Ale akurat ty nie masz prawa wytykać innym stosowania mowy nienawiści skoro sam stosujesz ją nad wyraz chętnie.
""Mam choroby obciążające muszę skonsultować się z lekarzem."
To akurat od razu rzuca się w oczy jak się poczyta co piszesz. O swoich rodzicach też myślisz i mówisz per "staruchy" czy "mochery"?
To nie jest tak że lekarze nie przyjmują. Bez problemu zapiszesz się na teleporadę. Nawet mam wrażenie, że teraz łatwiej się zarejestrować niż kiedyś. A formalnie jeśli lekarz uzna, że wizyta osobista jest konieczna, powinien zaprosić cię na badanie, choć pewnie w praktyce będzie tego unikał o ile to tylko możliwe.