Widok
Jestem zachwycona!
Jestem szczerze zachwycona tą drukarnią. W piątkowy wieczór, kiedy zdawało mi się, że już nic nas nie uratuje, znalazłam tel. do tej drukarni. Potwierdzili, że pomogą i zaprosili "na wycieczkę" (z Gdyni do Gdańska)
Nie dosyć, że jakość druku genialna (kolor, format A3) to ceny bardzo przyzwoite. Jednak obsługa powaliła nas na łopatki.
Pan Krystian, który skromnie nie chciał podać imienia, obsłużył nas tak doskonale, że nie wyobrażam sobie aby mogłoby być lepiej. Szybko, sprawnie, doradzał, pomagał a do tego był bardzo sympatyczny, bez cienia nachalności. Obsługa na najwyższym poziomie. Jeśli ta drukarnia ma samych takich pracowników to gratuluję szefowi doboru personelu!
Na 100% tam wrócę i będę polecała kolejnym znajomym.
MISTRZOSTWO ŚWIATA!
Nie dosyć, że jakość druku genialna (kolor, format A3) to ceny bardzo przyzwoite. Jednak obsługa powaliła nas na łopatki.
Pan Krystian, który skromnie nie chciał podać imienia, obsłużył nas tak doskonale, że nie wyobrażam sobie aby mogłoby być lepiej. Szybko, sprawnie, doradzał, pomagał a do tego był bardzo sympatyczny, bez cienia nachalności. Obsługa na najwyższym poziomie. Jeśli ta drukarnia ma samych takich pracowników to gratuluję szefowi doboru personelu!
Na 100% tam wrócę i będę polecała kolejnym znajomym.
MISTRZOSTWO ŚWIATA!
Moja ocena
K2 Printers
kategoria: Drukarnie, poligrafia, DTP
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
czas realizacji: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6