Widok
Jestem zadowolony.
Za niedługo kończę drugą klasę w owym liceum. Jeżeli chodzi o poziom nauczania to jest on całkiem wysoki. Jedyne do czego można się przyczepić to to, że idzie się wolno z materiałem. Kadra mocno zróżnicowana. Moja nauczycielka matematyki M. S. jest jednym z najlepszych nauczycieli z jakich kiedykolwiek miałam. Bardzo sympatyczna, dobrze rozumie młodzież, bardzo dobrze tłumaczy, może jedynie za często odpuszcza uczniom. Z drugiej strony angielski to porażka. Słyszałam, że jest w tej szkole spory problem z nauczycielami. Ja niestety źle trafiłam i muszę się przemęczyć do matury. Polski całkiem przyjemny, chociaż czasami zdarzy się powiedzieć nauczycielowi coś nie na miejscu, to ogólnie jest okej. W prawie każdej sali są tablice multimedialne, które używane są tylko do wyświetlania na nich obrazu z komputera, nic więcej. Problematyczne jest przemieszczanie się między budynkami, zwłaszcza zimą. Jeden z budynków a mianowicie barak, bądź jak kto woli pawilon, doczekał się remontu łazienek, które wyglądają teraz podobno lepiej niż toalety nauczycielskie. Na 4. piętrze głównego budynku oraz w baraku, bądź jak kto woli pawilonie, są bardzo wygodne kanapy.Zajęć dodatkowych poza teatrem nie m
Moja ocena
VIII Liceum Ogólnokształcące
kategoria: Szkoły średnie
poziom nauczania: 5
wyposażenie: 2
zajęcia dodatkowe: 2
bezpieczeństwo: 6
ocena ogólna: 4
3.8
* maksymalna ocena 6