Widok
Jestem załamany nie wiem co robic
Kochani pomóżcie jestem załamany i ogupiały nie wiem co robić przy okazji wycinania migdałków miałem badanie usg szyja wyszło że mam guzki skierowanie do endokrynologa do lekarki dostałem się po roku badania: TSH 2,4 anty TPO 110,08-dodatnie, antyTG 86,86 dodatnie tarczyza b/z lekarka stwierdziła stan zapalny tarczycy (nie niedoczynność nie nadczynność tylko stan zapalany przepisała Euthyrox 25 biorę 1.5 tabletki dziennie obecnie spadło TSH 1,7 niestety pobieranie euthyroxu powoduje u mnie mocne wypadanie włosów sam odstawiłem euthyrox wlosy się uspokoiły niestety miałem straszną senność i ból oczu wróciłem do tabletek stan oczu poprawa nie jestem senny niestety obecna enokrynolog przeszła na prywaciznę w przychodzi zapisali mnie do innego endokrynologa dzisiaj miałem pierwszą wizytę stwierdził że pierwszy endokrynolog błędnie wprowadził euthyrox przy TSH 2,4 nie powinno się brać tabletek kazał natychmiast odstawić euthyrox i brac wyłacznie selen i witamienę d, jestem cały ogupiały jeden enokrynolog przy tsh 2.4 każe brac tabletki, drugi mówi że błednie je brałem co inny lekarza to co innego nie wiem czy mam odstawić ten euthyrox ??? szukać kolejnego endokrynologa ? boje się że jak pójdę do niego powie coś innego.