Widok

Jestem zawsze bardzo zadowolona z mikrodermabrazji

Sensual Beauty & Spa Temat dostępny też na forum:
Klientką Sensual Spa jest od ponad roku, zanim jeszcze ruszył groupon. Kilka razy robiłam sobie zabieg mikro zakróno u Kasi, jak i Moniki. I zawsze byłam zadowolona z zabiegu. Robiłam sobie zabieg mikro też w innych salonach - także zagranicą i myślę, że mam porównanie. Po pierwsze sam zabieg mikro jest zabiegiem krótkim. Jeśli do tego dodamy maskę, algi, masaż - robi się dłuższy. Ale sam w sobie, tak myślę, jest zabiegiem, który nie powienien się przeciągać w nieskończoność. Panie, któe wolą mizianie i leżenie plackiem z kiklakrotną zmianą maski może powinny wybrać inny zabieg, lub celować w inną ofertę na grouopnie. Ja się cieszę, że zawsze to trwa 20 min - pól godziny i po sprawie. I są efekty: zawsze mam gładką buzię, a po serii - to w ogóle marzenie. Zastanawia mnie, dlaczego żadna niezadowolona klientka nie napisała jakie są EFEKTY po sabieg czy serii. Wszytskei panie piszą o tym, że było za szybko i że nie mogły się rozebrać. I myślę, że wiele nieporozumień można uniknąć, ustalając przed położeniem się na kozetce, że zapłaciło się za konkretny zabieg (np twarz+szyja) i po sprawie. Poza tym chyba można zawsze reklamować usługę. Pozdrawiam załogę Sensuala i wszytskie klientki.
Moja ocena
Sensual Beauty &Spa kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
jestem kosmetologiem z 4 letnim doswiadczeniem od 2 lat nie pracuje w zawodzie i skusilam sie na zabieg!!! jak sie Pani nie znam to prosze sie nie wypowiadac podstawowy zabieg twarz + szyja + dekolt to minimum 45min jesli mowimy o dokladnym i profesjonalnym wykonaniu o masce algowej nie wspomne... jesli Pani raduje sie namiastka mikrodermabrazji to prosze opinie zachowac dla siebie i nie wypisywac glupot na temat prawidlosci mikrodermabrazji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jasne, że komentarz jest od osoby związanej z salonem, same 6 -ale się uśmiałam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry