Przez kilka lat chodziłam po różnych gabinetach medycyny estetycznej ,wszędzie proponowano mi różne zabiegi, podejrzewam że wybierane losowo ,często rutyna gabinetów. Koleżanka poleciła mi Klinikę Elixir w Gdyni.Umówiłam się na konsultację Spotkanie odbyło się z Panią Justyną Gabrukiewicz ,i już po kilku minutach rozmowy wiedziałam, że tu jest inaczej.Pani Justyna rozpisała mi cały plan mojego leczenia na najbliższy rok, zapewniając że nie tędy droga aby ładować kwas W pierwszej kolejności trzeba zadbać o skórę ,a kwas hialuronowy to tylko delikatne uzupełnienie.W końcu przestałam wyglądać jak nadmuchana kobieta kot.Moja twarz zaczęła przypominać twarz kobiety, zadbanej, wypoczętej, odmłodzonej.Na koniec kwasem wymodelowaliśmy delikatnie usta, finał ... znakomity ! Teraz podtrzymuję tylko to co osiągnęłyśmy Mogłabym pisać i pisać ale nie o to chodzi ,warto samemu się przekonać Zapewniam że warto A Pani Justyna jako człowiek? najwspanialsza osoba jaką do tej pory spotkałam, zmieniła mój wizerunek, ale też pomogła odzyskać wiarę w siebie, bardzo mnie motywowała i dzięki niej odważyłam się zmienić pracę co wyszło mi tylko na plus Bardzo dziękuję