Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Magdalena - ocena Pani Asia pomogła mi i mojemu mężowi zrealizować nasze marzenie związane z...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 27 lutego 2024

Kamil D - ocena Polecam usługi Pani Joanny. Cały proces uzyskania kredytu hipotecznego...
~Kamil D
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 3 grudnia 2023

Radosław - ocena Kiedy przyszło ubiegać się o kredyt hipoteczny w gorącym okresie kredytu 2%...
~Radosław
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 listopada 2023

Malgosia - ocena Bardzo polecam usługi p. Joanny , zwłaszcza tym osobom które kompletnie nie...
~Malgosia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 października 2023

Natalia - ocena Mój mąż i ja uważamy się za bardzo szczęśliwych, że kiedy zdaliśmy sobie...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 września 2023

Łukasz Szafrański - opinia Podczas wyboru doradcy kierowałem się opiniami, które były dostępne w...
~Łukasz Szafrański
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 czerwca 2023

Daria - opinia Pełen profesjonalizm, wszystko bardzo sprawnie załatwione, serdecznie polecam!
~Daria
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 czerwca 2023

Przemysław Papiór - opinia Osoba bardzo cierpliwa dla klientów, nasze roszady przy zakupie domu trwały...
~Przemysław Papiór
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 czerwca 2023

Beata S - opinia Do Pani Joanny trafiłam z polecenia znajomej. Nie zawiodłam się, to był...
~Beata S
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 stycznia 2023

Wiktor - opinia Zdecydowanie polecam, Pani Joanna to świrtny ekspert!
~Wiktor
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 grudnia 2022

Maciej - opinia Pani Joanna zajęła się naszym procesem kredytowym. Ogromna wiedza oraz...
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 grudnia 2022

Ania i Radek - opinia wątek zamknięty Braliśmy z mężem kredyt gotówkowy z pomocą Pani Joanny. Sprawne załatwienie...
~Ania i Radek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 7 listopada 2022

Jan - opinia wątek zamknięty Perfekcyjna obsługa i profesjonalne podejście do tematu zakupu mieszkania....
~Jan
-

dodano: 25 października 2022

Kasia - opinia wątek zamknięty Polecam pomoc Pani Joanny w całym procesie kredytowym! Doradca na medal!!
~Kasia
-

Michał Czyżyk - opinia wątek zamknięty O Pani Joannie dowiedziałem się na grupie kredytowej Kredyt hipoteczny -...
~Michał Czyżyk
-

Jarek - opinia wątek zamknięty Do Pani Joanny trafiliśmy z polecenia od znajomych, którzy wcześniej brali...
~Jarek
-

dodano: 30 września 2022

Marta - opinia wątek zamknięty Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Joanną....
~Marta
-

dodano: 9 września 2022

Patryk i Kasia - opinia wątek zamknięty Gdy zdecydowaliśmy się zakupić wybrane przez nas mieszkanie, wiedzieliśmy, że...
~Patryk i Kasia
-

dodano: 8 września 2022

Berberys - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalnie, rzeczowo, klarownie. Polecam.
~Berberys
-

dodano: 8 września 2022

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Pani Joanna cierpliwie i życzliwie odpowiadała na wszystkie pytania i...
~Aleksandra
-

dodano: 6 września 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry