Chciałabym polecić DentiCo każdemu kto szuka rzetelnego leczenia,jest to niesamowite miejsce stworzone przez ludzi profesjonalnych, ciepłych, pełnych empatii.
Na samym wejściu za każdym razem jestem witana przez uśmiechniętą Panią Anię i Angelikę.
W moim przypadku problem był złożony polegał na brakach w uzębieniu co głównie przyczyniło się do choroby okluzyjnej i z związane z nią ciągłe migrenowe bóle głowy od około 10 lat.
Pani Doktor Jowita wytłumaczyła mi w sposób przejrzysty, jasny plan leczenia, biorąc pod uwagę moje oczekiwania.
Szeroka wiedza, umiejętności i precyzja Pani Doktor w połączeniu z zaangażowaniem i troską są nieocenione.
W czasie całego leczenia czułam się zrozumiana i otoczona opieką również przez Panie asystentki.
Pani Doktor Jowita spełniła wszystkie moje oczekiwania a nawet więcej, jestem prze szczęśliwa gdyż przestała boleć mnie głowa i mam piękny zdrowy uśmiech. dziękuje.
W DentiCo podejście do leczenia jest w 100% holistyczne do którego trzeba zaliczyć gabinet higieny, który nie ma sobie równych, gdyż wiedza, zaangażowanie i indywidualne profesjonalne podejście Pani Magdy budzi podziw.
Wyrażam podziękowania i wdzięczność dla całego personelu.