Widok
Joanna - ocena
Jestem zawsze bardzo zadowolona z wizyty w Salonie Optycznym Visus. I to zadowolenie towarzyszy mi nieprzerwanie od kilkunastu lat. Pracujące tam Panie zawsze uprzejme i kompetentne a doktor Gotalska zawsze dokładnie i bez pośpiechu przeprowadzająca badanie, z duża dozą cierpliwości i spokoju odpowiadająca na każde pytanie️. Pracujące tam Panie zawsze pomogą dobrać mi oprawki pasujące zarówno do mojego styly, jak i potrzeb.
W salonie jest bardzo duży wybór oprawek a wizyta przebiega zawsze w bardzo miłej i profesjonalnej atmosferze. Zawsze czuję się mega zaopiekowana. Zdecydowanie zachęcam do wizyty u doktor Gotalskiej połączonej z wyborem szkieł i oprawek u bardzo zangażowanych w pomoc klientowi pracujacych tam Pań.
Z całego serca polecam salon Visus!️
W salonie jest bardzo duży wybór oprawek a wizyta przebiega zawsze w bardzo miłej i profesjonalnej atmosferze. Zawsze czuję się mega zaopiekowana. Zdecydowanie zachęcam do wizyty u doktor Gotalskiej połączonej z wyborem szkieł i oprawek u bardzo zangażowanych w pomoc klientowi pracujacych tam Pań.
Z całego serca polecam salon Visus!️