Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna - ocena nowy temat Jestem zawsze bardzo zadowolona z wizyty w Salonie Optycznym Visus. I to...
~Joanna
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 marca 2026

Monika - ocena nowy temat Wspaniali specjaliści, kompetentna wiedza, profesjpbalny sprzęt, wizyty...
~Monika
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 marca 2026

Kamila - ocena nowy temat Serdecznie polecam ten optyk! Jeżdżę do Pani doktor od dziecka i wszystkie...
~Kamila
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 14 marca 2026

Beata Górska - ocena nowy temat Badam wzrok u Pani doktor Gotalskiej od samego początku i jestem bardzo...
~Beata Górska
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Beata Górska - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z wizyt w salonie optycznym Visus. Chodzę tam już od...
~Beata Górska
-

ostatnia odp. 5 dni temu

EK - ocena nowy temat Jestem wieloletnim pacjentem poradni okulistycznej VISUS i oceniam ją...
~EK
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 13 marca 2026

Edwin - ocena nowy temat Ogromny wybór oprawek na każdą kieszeń + doskonała obsługa. polecam !
~Edwin
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Gosia - ocena nowy temat Pani doktor Elżbieta Gotalska, której jestem stałą pacjentką, to bardzo...
~Gosia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Małgosia - ocena nowy temat Od lat cała nasza rodzina od przedszkolaków po seniorów korzysta z usług...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Damazy - ocena nowy temat Bardzo polecam. Przyjemna obsługa, duży asortyment i profesjonalne doradztwo.
~Damazy
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Mariola - ocena nowy temat Fachowa obsługa, badania na najwyższym poziomie
~Mariola
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Anna Opiela - ocena nowy temat Najlepsi w 3mieście!!! Z całego serca polecam salon optyczny Visus....
~Anna Opiela
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Gerard - ocena nowy temat Wyjątkowo dobrze urządzone, stałe rozwijające się, salony optyczne wyposażone...
~Gerard
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Gerard - ocena nowy temat Wyjątkowo profesjonalni specjaliści z empatycznym i życzliwym podejściem do...
~Gerard
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Julia - ocena nowy temat Bardzo prfesjonalne i dokladne badanie okulistyczne. Wybor oprawek i okularow...
~Julia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Ania - ocena Jestem niezwykle zadowolona z usług tego salonu optycznego. Od momentu...
~Ania
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 22 marca 2025

Barbara Sławinska - ocena Chciałabym bardzo podziękować za życzliwe i profesjonalne podejście do mojego...
~Barbara Sławinska
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 marca 2025

Michał - ocena Jestem od kilku lat pacjentem tej poradni (konkretnie dr Piszczyk), zawsze...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 marca 2025

Sylwia - ocena Jedyni w swoim rodzajuDuży wybór, profesjonalna obsługa
~Sylwia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 lutego 2025

Jakub - ocena Okulary naprawiają od ręki .
~Jakub
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
153

132

wątków

do góry