Widok
DODA za 40 zlotych!!!
Boże, szczęka opada... DODA moze kosztować 40 zlotych, MANDARYNA nawet 20 zlotych, ale nie bilet na MISTRZA JOE COCKERA!!!! Ludzie!!! Porąbalo Was???? Z wielkim szacunkiem, ale skoro ktos chce lecieć na Księżyc musi za to zaplacić.... Za 80 zlotych nikt się tam nie znajdzie.... Litości... COCKER KOSZTUJE, bo musi kosztować!!!! To nie ROJEK ARTUR, nie MYSLOVITZ, który na żywo nie potrafi zagrać.... Który fałszuje :-))) Pozdrawiam Naród!!!!
Barszcz jest TANI!!!!
Sluszna uwaga Jerrego... COCKER kosztuje, bo musi kosztowac! Jak produkty Armaniego!!!! MAESTRO JOE pracował na to cale lata! To ikona światowej piosenki! Tani jest za toBARSZCZ, tani jest Wojciech Gąssowski, tani jest Jerzy Polomski, tani jest Andrzej Dąbrowski, tania Irena Jarocka... Broń Boże, nikomu nie ubliżam, ale fakt pozostaje faktem! Masz rację Jerry!!! Ja też jestem na koncercie COCKERA, choc przecież pracuję w administracji państwowej i milionów nie zrabiam. Ale kocham JC!!! Kocham!!!! I będę na Skwerze!!!!
ja też będe na Skwerze!
A i ja też bedę na Skwerze i z olbrzymią przyjemnością obejrzę COCKERA! Bylam na koncercie w Poznaniu, w hali Areny w czerwcu tego roku, bylo zaczepiście! To MISTRZ NASTROJU! Wirtuoz piosenki w każdym calu!!!! Będę zatem i w Gdyni, bo przeciez z Wladyslawowa mam naprawdę blisko! A COCKERA warto posluchac na żywca! Ja Wam to mówię, ja.... Natalia!!!! Mój facet jest tego samego zdania!!!!
Masz rację stary...
Masz rację stary... Tani jest Szymon Wydra i zespół o dupowatej nazwie CARPE DIEM... I jeszcze na niego mówią artysta... Boże.... DALEKO mu do artysty. Artystą jest JOE COCKER!!!! Zapamiętajcie te slowa... ONLY JOE COCKER :-))) T o jest prawdziwy ARTYSTA!!! Warty każdej kasiorki...
Cocker w Gazecie Autorskiej
Nie kłóćmy się, proszę Państwa :-))) Nie jesteśmy politykami... Trochę luzu... A że Cocker jest wielki? To wszystcy wiemy... Dla niedowiarków polecam teksty w IMPRESJee Gazecie Autorskiej. Świetna Gazeta! Jak i świetny jest Joe Cocker :-))) Pozdrawiam Państwa serdecznie... i jeszcze adres strony internetowej:
http://joecockerwpolsce.blox.pl
Miłej lektury i trochę luzu.... Pozdrawiam serdecznie!!!! (jg)..
http://joecockerwpolsce.blox.pl
Miłej lektury i trochę luzu.... Pozdrawiam serdecznie!!!! (jg)..
Uwaga bardzo ogólna do dyskusji
Nie ulega jednak wątpliwości, że koncerty plenerowe mają zawyżone ceny. Takie ceny można łyknąć w mniejszych obiektach typu Kongresowa, gdzie jest większy komfort odbioru. Prosta zasada: mała sala - większa cena; wielki plener - cena odpowiednio mniejsza bo więcej ludzi wejdzie
Do Pana Janka Galuby
"IMPRESJee" Gazeta Autorska jest w sopranach na cześć miłej rekomendacji Pana... A Joe Cocker ma się u mnie wspaniale...
co cieszy, jako że Pana zdanie jest do sprawdzenia nie tyle i nie tylko " szkiełkiem i okiem", lecz wrażliwością na otwarcie światła na niecodzienność i zjawiskowe objawienia...
Z sympatią
'
co cieszy, jako że Pana zdanie jest do sprawdzenia nie tyle i nie tylko " szkiełkiem i okiem", lecz wrażliwością na otwarcie światła na niecodzienność i zjawiskowe objawienia...
Z sympatią
'
Pozdrawiam wszystkich
W tej rzeczywistości jest spora przestrzeń na romantyzm, na idealizm, na piękno, na serce... na piękne słowa i gesty... i Joe Cockera... w "IMPRESJee" Gazecie Autorskiej, a przede wszystkim na polskiej estradzie... w Gdyni...
Z pozdrowieniami dla Was wszystkich
Stefania Golenia
"IMPRESJee" Gazeta Autorska
Z pozdrowieniami dla Was wszystkich
Stefania Golenia
"IMPRESJee" Gazeta Autorska
Byłem naCockerze...
Bylem na koncercie Cockera w Poznaniu w tym roku. W czerwcu. To byl totalny odlot. Odlot muzyczny i odlot wokalny! Nie wiem, czy nie wybiorę się raz jeszcze na koncert tego geniusza. Na koncert do Gdyni... To wielkie wydarzenie i wielkie przedstawienie. Wspaniale muzyczne show... Wspaniałe pod każdym względem.
Odrobinę luzu...
Juz pisalem na tej stronie, że zachowujemy się czasami, gorzej od polityków ze skompromitowanej koalicji... Po co my, fani, skaczemy sobie do serca??? Poprawi nam to krążenie, sytuację finansową, otworzy lepsze perspektywy? Stronka kulturalna, muzyczna, więc dajmy temu wyraz. Nie walczmy ze sobą. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zazdroszczę tym, którzy pójdą na gdyński koncert Joe Cockera. Ale to nie powód, by komuś ubliżać. Wręcz przeciwnie: WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!! Szczególne serdeczności dla ludzi z Trójmiasta!!!!
dobre..dobre...
Te wszystkie komplementy i pochwały na cześć Cockera to chyba pisze jeden i ten sam gościu :))) Wystarczy popatrzeć na styl wypowiedzi, godzinę itd. A nie zdziwie się jeżeli te trochę tańsze bilety to też on :) Pewnie ten agent handlowy i dystrybutor w jednym co nr tel podał na plakacie :)