Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mila - ocena Rewelacyjna obsługa
~Mila
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 stycznia 2024

Karolina - opinia Zamierzałam wpisać opinie na Google, jednak wystawianie opin zostało...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 sierpnia 2023

Anna - opinia wątek zamknięty Nie wyobrażam sobie,żebym mogła zmienić zakład i moją panią fryzjerkę. Chodzę...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 grudnia 2022

Misia - opinia wątek zamknięty Nie poznaję siebie w lusterku, mega zmiana cudnie jest, polecam Salon Joel...
~Misia
-

dodano: 24 listopada 2022

Mirella - opinia wątek zamknięty Zamarzyła mi się metamorfoza i lepiej nie mogłam trafić! W życiu nie...
~Mirella
-

dodano: 21 listopada 2022

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Miałam zabieg korekty ust u Pani Kasi i jestem zachwycona! Pięknie,...
~Agnieszka
-

dodano: 16 listopada 2022

Julia - opinia wątek zamknięty Za kazdym razem bylam zadowolona, ale tym razem fryzjerka ścięła za krótko i...
~Julia
-

dodano: 19 lipca 2022

usatysfakcjonowana wątek zamknięty Byłam dopiero 2x w salonie, korzystając z usług pani Moniki. Przyjęła mnie...
~BK
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2016

super obsługa wątek zamknięty Przemiła profesjonalna obsługa. Chodzę do pań kosmetyczek bez różnicy na...
~iwonaG
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 lipca 2016

OP - opinia wątek zamknięty Umówiłam sie przez telefon na przedłużanie żelem plus hybryda godzina 17,...
~OP
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 maja 2016

Masakra !!! wątek zamknięty Serdecznie odradzam wizyte w salonie fryzjerskim Joel. Uzasadnienie oceny:...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 marca 2016

Salon kosmetyczny wątek zamknięty Od roku jestem stałym klientem usług kosmetycznych świadczonych przez Panią...
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 listopada 2012

Dorota - opinia wątek zamknięty jestem klientką salonu od kilku lat zawsze jestem zadowolona z wykonanej...
~Dorota
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 grudnia 2010

Jeżeli w Gdańsku to tylko Joel wątek zamknięty Jestem klientem salonu od lat; praktycznie od pierwszego dnia po otwarciu....
~Grzegorz
-

dodano: 23 kwietnia 2010

Znakomita obsługa wątek zamknięty Korzystam z usług salonu regularnie. Jestem zadowolona z każdego rodzaju...
~Liliana
-

dodano: 12 kwietnia 2010

Świetnie wątek zamknięty Korzystam z usług salonu od pewnego czasu. Jest rewelacyjnie. Zawsze doradzą,...
~Asia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

16

wątków

do góry