Widok
Jolanta - ocena
W dn 22.09 oczekiwałam za paczkę ze sklepu internetowego. Zapłaciłam za dostawę kureriem 55zl gdyż innej opcji nie było. Czekałam na kuriera cały dzień nie ruszając się z domu aby nawet śmieci wyrzucić. Jakie było moje zdziwienie gdy o godz 16.25 otrzymałam sms iż moja paczka jest do odbioru na UP1 sopot a mnie nie było w domu o godz 16.14!! Złożyłam skargę na infolinii zważywszy na fakt że tydzień prędzej była dokładnie taka sama sytuacja. Dziwne że udało mi się dodzwonić bo inne nr poczty nie zgłaszają się. Dziś rano udałam się do spółdzielni mieszkaniowej aby zerknęli w monitoring czy faktycznie kurier był a ja może zasnęłam na 3 minuty i przeoczyłam kwestię. Nic z tych rzeczy. Żadnych ruchów pojazdów w tych godzinach. Więc moje pytanie jest następujące : gdzie do cholery skrywają się kurierzy pocztex??? Po kiego grzyba im telefon skoro nie odbierają ?? Dlaczego nie zostawiają awiza ?? Tylko trzeba szukać paczki samemu ?? Czy to jakiś żart ? Kpina ? A może testowanie odbiorcy ? Nigdy więcej kuriera pocztex bo to jest karygodne