Widok
Jan Pawel II mial chyba nawet 58 jak go wybrali. Ale teraz im nie pasuje dlugie sprawowanie "wladzy" i jesli chodzi o kandydatow tych "mlodszych" (czyli okolo 60-tki) to wiadomo bylo, ze nie maja szans bo "dyskwalifikuje ich wiek"...
Ratzinger prosil nawet Jana Pawla II o mozliwosc przejscia na emeryture, a tu prosze - nie spodziewal sie pewnie ze jeszcze mu przyjdzie byc papiezem...
Niech zyje dlugo i bedzie dobrym papiezem :)
Ratzinger prosil nawet Jana Pawla II o mozliwosc przejscia na emeryture, a tu prosze - nie spodziewal sie pewnie ze jeszcze mu przyjdzie byc papiezem...
Niech zyje dlugo i bedzie dobrym papiezem :)
no fajnie, ale zastanawia mnie jedna rzecz:
czemu user nie wykasowal tego watka? przeciez nie dotyczy temetu forum, a On ostatnio tak sie zastrzegal ze pilnuje i kasuje wszystko, co nie jest zgodne z tematem forum...
w taki wlasnie sposob skasowal po śmierci Papieża moja propozycje 1 dniowej ciszy na forum dla uczczenia pamieci Papieza Jana Pawla II....
No i co teraz Userku powiesz?? chyba zaprzeczasz sobie samemu....
czemu user nie wykasowal tego watka? przeciez nie dotyczy temetu forum, a On ostatnio tak sie zastrzegal ze pilnuje i kasuje wszystko, co nie jest zgodne z tematem forum...
w taki wlasnie sposob skasowal po śmierci Papieża moja propozycje 1 dniowej ciszy na forum dla uczczenia pamieci Papieza Jana Pawla II....
No i co teraz Userku powiesz?? chyba zaprzeczasz sobie samemu....