Widok

Jubiler "pod filarami" warto?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Idąc za namową jednej osób z weselnika odwiedziłem dzisiaj jubilera pod filarami w Gdańsku na ul. Kołodziejskiej i w związku z tym pytanie - czy ktoś z Was zamawiał u nich obrączki? jakie wrażenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up up
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja siostra zamawiala tam swoje obraczki 2 lata temu i jest z nich bardzo zadowolona..jednynie miala zastrzezenia co do obslugi..
image
image
znowu up ;)
polecam sklep duet w tunelu dworca pkp tam kupowalam bardzo ladne i duzo wzorow.
tam akurat na 100% bym nie kupił, tunel dworca to nie miejsce na zakup obrączek
maja tam niska marze i 14 dni sie tylko czeka 120 wzorów w trzech kolorach.
Kupowaliśmy tam obrączki cztery lata temu i byliśmy bardzo zadowoleni.
Szczerze polecam
grawerke maja tam na dworcu gratis.Bardzo ladne mam obrączki.
Cześć Marek:)

my kupowaliśmy u jubilera "Eliza" w Galerii Przymorze, odebraliśmy już obrączki i są dokładnie takie jak chcieliśmy + dostaliśmy 20% rabat.

Mają tam obrączki firmy Łazur, firmowe Elizy i jeszcze kilku producentów.
ten jubiler pod filarami jest godny zaufania, istnieje już kilkanaście ładnych lat, mam wisiorek od nich i wszystko z nim jest ok.

byłam wczoraj tam wczoraj i oglądałam obrączki niektóre bardzo mi się podobają,

wiem , że na hasło "trójmiasto" dostaje się 5% rabatu.
My mamy obrączki kupione pod filarami! Jesteśmy bardzo zadowoleni. Obrączek nie zdjeliśmy od dnia ślubu. "nie szanujemy" ich. I pomimo tego są nadal piękne
Swoje obrączki też kupowałam "pod filarami" jakiś czas temu i jak poprzedniczka jestem zadowolona , natomiast obsługa masakra, po sfinalizowaniu transakcji - kliencie spadaj, przekonałam się dwukrotnie i po raz trzeci nie zamierzam.
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
My też już kupiliśmy tam obrączki, faktycznie dobry wybór ale obsługa tak jak koleżanka napisała wyżej
jakos mnie nie przekonywuje ten jubiler..nie lubie takiego traktowania klientow..
image
image
a to dziwne bo Pan który mnie obsługiwał wydał mi się bardzo miły i kompetentny w przeciwieństwie do tego jubilera na przeciwko galerii...
ale podobno sa pozniej problemy jezeli chodzi o takie uslugi jak zmniejszenie
image
image
zmiana rozmiaru to akurat mały problem wg mnie bo to mogę zrobić wszędzie, bardziej nam chodzi, żeby obrączki same w sobie już na początku były dobrze wykonane
przy zakupie pan zmniejszył obrączkę dla mojego narzeczonego dosłownie w 30 sekund
właśnie ze zmianą rozmiaru możesz mieć problem. W większości salonów jubilerskich informowano nas, że w przypadku takiego wzoru jak Twój nie wchodzi w grę powiększanie rozmiaru, więc nie są to obrączki na całe życie. Lepiej dokładnie dopytać u danego złotnika, czy będzie to możliwe:)
Ja zamawiałam pod filarami obrączki! Jestem bardzo zadowolona i spokojnie mogę polecić tego jubilera! :) Mamy z mężem niepowtarzalne i przepiękne obrączki z oryginalnym wzorem... Super obsługa, poza tym później bez problemu można u nich te obrączki wyczyścić, zmniejszyć, itp. (sama już czyściłam, zmniejszałam ;))
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
Aha, do obsługi też nigdy nie miałam zastrzeżeń, według mnie super obchodzą się z klientem...
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
jak zawsze tez polecam tego złotnika. Przede wszystkim tam pracują fachowcy, złotnicy, a nie zwykłe ekspedientki jak w aparcie czy kruku.
Irre, jakos nie spotkałam się aby ktokolwiek z mojej rodziny znajomych przyjaciół kiedykolwiek zmieniał rozmiar obrączki. A niektórzy jak np moja babcia mają 96 lat.
a co w tym dziwnego ? ja schudłam 15 kg i teraz pierścionek muszę zmniejszyć o 3 rozmiary albo mam inne wyjście . . . schować pierścionek do szuflady
* pierścionek zaręczynowy
Ja nigdy nie narzekałam na obsługę u tego jubilera, ani nikt z mojej Rodziny. Od lat tam robimy zakupy i nigdy nie zdarzyło się by ktoś nas nie miło obsłużył, nawet mnie jak małą dziewczynkę chodzącą po srebrne pierdułki :)
image image

Nie miałam zadnych problemów...mam obraczki z białego złota szczotkowane i bez żadnych problemów ponownie zostały wyszczotkowane - obrączki mają 3 lata i są takie jakie sobie wymarzyliśmy a obsługa bardzo fachowa
jakieś aktualne opinie? :)

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry