Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klaudia - ocena Nieczęsto zdarza się połączenie spokoju, konkretu i skuteczności w jednym...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 25 marca 2026

Adam - ocena Polecam współpracę z Panem Pawłem
~Adam
-

dodano: 24 marca 2026

Natalia - ocena Z całego serca polecam współpracę z Pawłem . Otrzymałam pełne wsparcie na...
~Natalia
-

dodano: 24 marca 2026

Aleksandra - ocena Polecam współpracę z Panem Pawłem , mimo odległości bardzo dobry kontakt i...
~Aleksandra
-

dodano: 23 marca 2026

Marta - ocena Zdecydowanie polecam, to już drugi kredyt z Panem Pawłem i jeżeli kiedyś...
~Marta
-

Czarek - ocena Na Pana Pawła można zawsze liczyć, jest praktycznie zawsze dostępny,...
~Czarek
-

Mariusz - Banino/Jelenia Góra :) - ocena Paweł to jedyny w swoim rodzaju specjalista. To człowiek, który nie kończy...
~Mariusz - Banino/Jelenia Góra :)
-

Maciek - ocena Z panem Pawłem działamy w temacie już drugiego kredytu. Z kolejnym również...
~Maciek
-

dodano: 21 marca 2026

Hanna - ocena Paweł towarzyszył nam przy wnioskowaniu o kredyt hipoteczny kilka lat temu, a...
~Hanna
-

dodano: 21 marca 2026

Kinga - ocena Bardzo dziękuję za pomoc przy zmianie stopy procentowej obecnego kredytu -...
~Kinga
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 18 marca 2026

Elżbieta - ocena Bardzo dobra współpraca z Panem Pawłem z firmy Just Finance. Profesjonalne...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 15 marca 2026

oleh - ocena Polecam współpracę z panem Pawłem Sucheckim, jest profesjonałnym doradcą w...
~oleh
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 12 marca 2026

Adrianna Majda - ocena Profesjonalne podejście do tematu. Pomoc z zebraniem kompletu dokumentów do...
~Adrianna Majda
-

dodano: 12 marca 2026

Roman Slavich - ocena Chciałbym serdecznie podziękować doradcy kredytowemu Pawłowi Sucheckiemu za...
~Roman Slavich
-

dodano: 9 marca 2026

Ostap Ratskyi - ocena Bardzo polecam współprace z Panem Pawłem. Cały proces został dokładnie...
~Ostap Ratskyi
-

dodano: 8 marca 2026

Volodymyr Boiko - ocena Bardzo dziękuję Panu Pawłowi za profesjonalną pomoc w realizacji kredytu na...
~Volodymyr Boiko
-

dodano: 6 marca 2026

Tymek - ocena Od pierwszej rozmowy wiedziałem, że trafiłem na osobę, która naprawdę zna się...
~Tymek
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 5 marca 2026

Monika T. - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem. Ogromna wiedza oraz...
~Monika T.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 18 lutego 2026

Mariusz - ocena Na Pana Pawła trafiłem zupełnie przypadkowo w Internecie głównie dlatego, że...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 12 lutego 2026

Kinga - ocena Polecam z calego serca!
~Kinga
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 stycznia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry