Widok

Justin Bieber: Never Say Never

Justin Bieber: Never Say Never Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Justin Bieber: Never Say Never.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

: (((((((((((((((((((((((((

Jak wy możecie go kochać ??? Ja go wręcz NIENAWIDZĘ. Filmu nie widziałam, ale nawet nie chcę na niego iść, żeby się psychicznie nie maltretować. Dobrze wam radzę : OLEWAJCIE GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUU! :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

X D D

Mam pytanie . Co wy wogle do niego macie ? Normalny człowiek jak ja czy wy . . Ja go nie kocham ani nie jestem jego fanką ale chłopak ma niektore fajne piosenki . Wezcie go zostawcie w spokoju .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przemyslcie to . !!

Anty fani nie wiem po co tu wchodzicie . Nie lubicie go OK ja to rozumiem ale ja go lubię i powinniscie szanować moje zdanie . To nie wasza sprawa . Dajecie słabe opinie dla tego filmu a tak naprawdę go nigdy nie widzieliście . Przemyślcie swoje zachowanie bo jak na razie zachowujecie się jak DZIECI . A co do filmy to był PRZEPIEKNY . Bardzo mi się podobał . Był GENIALNY . !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

:(((

Nienawidzę jego, więc na film nie pójdę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy on ..

Czy ten film jest czytany ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zastanówcie się....

Popieram martyne ...antyfani mnie nie przeszkadza ze go nie lubicie szanuje wasze zdanie ale skoro go nie lubicie to po co wchodzicie tu po to zeby dodac opinie 1 skoro nawet pewno niewidzieliście tego filmu..jak go nie lubicie to po prostu zachowajcie to dla siebie nie muszą od razu wszyscy wiedziec ze go nie lubicie a jak byście zobaczyli ten film to pewno byscie zmienili zdanie na jego temat...nie wiecie nawet ile on przeszedł,nie znacie go nawet więc po co od razu tak go oceniacie? po prostu zazdrościcie mu kariery bo wam nigdy by sie to nie udało....a co do filmu to był przepiękny!!! polecam ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Diabeł ubiera się u Prady 2 (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Diabeł ubiera się u Prady 2 . Przeczytaj o filmie.

Wypadek fortepianowy (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wypadek fortepianowy . Przeczytaj o filmie.

Backrooms. Bez wyjścia (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Backrooms. Bez wyjścia . Przeczytaj o filmie.

do góry