Widok

Justin Bieber: Never Say Never

Justin Bieber: Never Say Never Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Justin Bieber: Never Say Never.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie no po prostu go kocham ! 
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

; ]

Kocham Go . !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

kocham go kocham,kocham..................
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

o matko jak można go kochać,kochać,kochać?on spiewa jak baba i tak samo wygląda!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

Justin Bieber

kocham tego przystojniaka i będę go kochać jak nikt inny przez całe swoje życie :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

KasiiA .

mi się osobiście ten film podobał , ale trzeba się na nim skupić, a tak pozatym uwazam że troche zadługi..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

nie nawidze go ale pójde na film ponaśmiewać się z niego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Fajny film. Można dużo sie do wiedzieć. Kilka momentów mnie wzruszyło. Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
zgadzam się!!! Mały 12- latek śpiewający jak baba i jeszcze gorzej wygląda.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mmoim zdanie film był świetny a ci co uważają go za geja po prostu się nie znaja.Jestem ciekawa czy któraś was go kiedykolwiek poznałago osobiscie.

wypowiedź zmoderowana ( 2011-03-28 12:43:10)

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie tak strasznie, da się żyć po obejrzeniu :)

W sumie większej różnicy pomiędzy tym czy np This is it (oprócz formatu Gwiazd i, że się tak wyrażę, obecnego statusu :) nie widzę. Zdolny chłopiec, od YouTube do Madison Square Garden w kilka lat, czyli jak można wypromować cokolwiek przy pomocy nowoczesnych mediów i wsparciu kilku znanych artystów. Ogląda się bez większego bólu i zdecydowanie bez refleksji (chyba, że takiej jaka towarzyszy oglądaniu produktów na półce w markecie). Dla fanek pozycja obowiązkowa. Chociaż, jak to powiedziała moja córka rozglądając się po prawie pustej sali kinowej - "Tego Justina chyba nikt nie lubi".
Aha, film jest niby 3D ale określanie go tym mianem to gruba przesada - te kilka efektów, zresztą opartych głównie na wyciąganiu ręki w stronę widzów - bardzo słabo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kolejna amerykańska laleczka

wykonana z plastiku zaprawionego marketingowym lukrem (część zapewne idzie na podtrzymanie stabilności prześlicznej grzyweczki biebera). Dopóki miliony cymbałów kupują taki shit, dopóty produkcja trwać będzie w najlepsze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Smotne

Gdy coś takiego widzę to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Bieber to pajac i jeszcze robią o niej film.Najgorsze jest to że coś takiego ryje głowy małolatą które się kochają w tej dziewczynce.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Skąd pomysł że ta historia nie jest prawdziwa???

Nie jestem wielką fanką Biebera, ale po tym filmie spojrzałam na niego zupełnie inaczej. To chłopak który naprawdę ma talent i jest naprawdę zdolny. Ga na gitarze, pianinie, perkusji. I jest naprawdę świetny. Nie urodził się w bogatej rodzinie, nie załatwiał spraw "kontaktami". On naprawdę ma talent. I dba o fanów. Nawet jeśli nie jest się jego fanem, to za co można go tak nienawidzić i jak niektórzy "życzyć mu śmierci"??? Film jest świetnie zrobiony, zabawny i naprawdę dobrze się ogląda. Z pewnością będę do niego wracać. Ten film pokazuje że marzenia się spełniają i --nigdy nie wolno mówić nigdy--.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zwyczajnie..

nie zajmuj swojego czasu "takim shitem". Jakie to proste :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie zajmuję. Po prostu mam ochotę wyrazić swoją opinię.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
I zapewne widziałeś film, który komentujesz :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

O.o

Bieber śmierdzi przez gazetę, a co dopiero w 3D !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Smutne...

Dziewczyny jak możecie go kochać? Zresztą związki homoseksualne w polsce są chyba niedozwolone. Film beznadziejny moim zdaniem. Pierwszy raz widze tak niską ocenę filmu...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Filmy

Ojczyzna (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ojczyzna . Przeczytaj o filmie.

Odyseja (13 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Odyseja . Przeczytaj o filmie.

Zaproszenie (10 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Zaproszenie . Przeczytaj o filmie.

do góry