Widok
Justyna_K - opinia
Zamówiliśmy dwa dania- jedno chińskie, drugie śródziemnomorskie. Osoba, która przygotowywała potrawy nie była ubrana w strój roboczy, ale w poplamione krótkie spodenki i przybrudzony podkoszulek. Makaron w obu przypadkach (penne i jajeczny typu spaghetti) był rozgotowany i nieposolony. Do penne dodano sos pomidorowy, który smakował niczym płyn do mycia naczyń. Nigdy nie jadłam tak niedobrego sosu pomidorowego, na dodatek nie było w nim czuć czegokolwiek podobnego do pomidorów. Sos do drugiej potrawy był dobry, bez zarzutów. Warzywa w obu przypadkach były surowe, wrzucone prosto z talerzyka. Mięso mało dziwny posmak i było lekko twardawe-jakby było stare. Porcje rzeczywiście całkiem spore, jednak nie zmienia to faktu, że jedzenie było na prawdę niedobre. Nie polecam tej restauracji nikomu. Osoba, która nas obsługiwała zapomniała podać napoju, który był zamówiony do makaronu. Dopiero po mojej dodatkowej prośbie przypomniała sobie o tym. Nie wiem jak stoi sprawa z pizzami, ale jeżeli są przygotowywane z podobnych składników i z podobną starannością, to również za wiele się nie spodziewam.
Moja ocena
Noodle Hut
kategoria: Fast food
obsługa: 2
menu: 6
jakość potraw: 1
wygląd i czystość: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 1
3.2
* maksymalna ocena 6