Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Noodle wątek zamknięty Pyszne polecam nr.3 z makaronów O.o
~Młoda
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2012

uwielbiam od zawsze wątek zamknięty Jedzenie rewelacyjne! mają kilka nietrafionych pozycji w menu ale większość...
~Karo
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 grudnia 2011

straszna porażka wątek zamknięty bardzo lubię chińskie jedzenie, w tym miejscu zamawiałam lub jadłam kilka...
~cala
-

dodano: 3 października 2011

ochyda wątek zamknięty własnie patrzę na przed chwilą kupiony makaron i przecierem oczy i płuczę...
~klientka
-

dodano: 29 września 2011

najbardziej odrażająca rzecz jaką widziałem wątek zamknięty Zamówiłem potrawę z makaronem sojowym i wieloma dodatkami. To co dostałem...
~Zniesmaczony
-

dodano: 9 września 2011

no nie bardzo wątek zamknięty Jedzenie przyjechało szybko ale mimo to nie polecam... noodle bez smaku z...
~M. z wrzeszcza
-

dodano: 18 sierpnia 2011

Jedzenie beznadziejne tak jak i obsługa wątek zamknięty Kilka razy zamawiałam jedzenie na dowóz ze znajomymi z pracy. Zamówienie na...
~Hania
-

dodano: 11 sierpnia 2011

tak traci się klientów wątek zamknięty To była bodajże czwarta, ale z pewnością ostatnia wizyta w tym przybytku. Do...
~malenczuk
-

dodano: 17 lipca 2011

BARDZO SIĘ POGORSZYŁO wątek zamknięty Byłam kiedyś stałą klientką. Jedzenie bardzo mi smakowało i byłam zadowolona...
~Marta - Była klientka
-

dodano: 11 lipca 2011

koszmarne jedzenie wątek zamknięty Drugi raz zamówiłam makaron sojowy z krewetkami (nr 5) i kurczakiem (nr 2)....
~Gdańsk
-

dodano: 2 lipca 2011

Dzś stracili stałych klientów wątek zamknięty Niestety Noodle Hut jest kolejnym przykladem restauracji ktora po otwarciu...
~Bimber
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 czerwca 2011

ostatni raz zamawiałem w tej jadłodajni wątek zamknięty Zamówiłem sobie makaron carbonara oraz sweet arturo. Muszę powiedzieć że to...
~Łukasz
-

dodano: 14 czerwca 2011

Kpina z klienta wątek zamknięty Zamówiłem pozycję nr 5. COCNUT FLAVOUR. Według opisu miał to być makaron...
~P.
-

dodano: 28 maja 2011

Nie jestem zachwycona wątek zamknięty Niedawno w skrzynce znalazłam ulotkę z Noodle Hut i nie mogłam się doczekać...
~kawojka
-

dodano: 28 maja 2011

polecam wątek zamknięty Fajne jedzenie, miła obsługa, warto spróbować...
~kim
-

dodano: 1 maja 2011

Pycha wątek zamknięty Pycha, pycha i jeszcze raz pycha. Myślę, że większość negatywnych opinii to...
~paulina
-

dodano: 18 kwietnia 2011

Spalenizna !!! wątek zamknięty Zamówiłem z żoną dania, nr 2 i 3, w obu przypadkach smakowało jak i pachniało...
~Kriss
-

dodano: 10 marca 2011

tragedia !!! wątek zamknięty nie polecam nikomu kto chce zjeść coś orientalnego i ze smakiem, obok...
~mikołaj
-

dodano: 4 marca 2011

Okropieństwo... wątek zamknięty Czekałam na zamówienie przeszło 1,5 godziny. Sajgonki okazały się twarde, w...
~Kasia
-

dodano: 11 stycznia 2011

??? wątek zamknięty Czytam negatywne opinie i przecieram oczy. Pracuję w Wrzeszczu i codziennie w...
~alex
-

dodano: 27 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
36

36

wątków

do góry