Widok

Jutro szosa

Jutro o 10:00 rondo przy obwodowej ruszam na szosę około 80 km jak ktoś jest chętny to zapraszam. Tępo spokojne max 27 avs. Oczywiście jak będzie taka pogoda jak dzisiaj jak będzie lało to nie jadę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkoda ze tak późno....:/

No to wstępnie zapowiadam, że w najbliższy weekend będzie okazja, żeby pojeździć z Killersami. Sobota i niedziela, traski na około 3-4 godzinki, szczegóły pod koniec tygodnia na www.sopotkillers.pl
Seba..w sobote jest spin maraton w akademosie :) 5h.. :) beda chlopaki z Treka :)
Ooo, rewelka :-) Dzięki za info.
Buuu, wolnych miejsc brak ;-(
no tak to smutne,:D:D 5 H pedalowac w miejscu i w dodatku tego co ejst przed Toba i tak nie dogonisz no chyba ze masz pierwszy rzad to wygrywasz
Sebastian, jak w weekend robicie szosę, to chętnie się dołączę (jeszcze z jednym kolegą). Już od dawna zapowiadałem się Wojtkowi, na jazdę Wami, ale dopiero teraz mam wolny weekend. Pozdrawiam
to jak jezdzicie w weekedn? niedziela? gdzie i o ktorej?
Cześć,

W sobotę 10 III o 10.30 spotykamy się na stacji paliw BP w Sopocie. Jedziemy na szosę, trasa na Ostrzyce, +/- 120 km. Kto się nie załapał na spining, niech wpada :)

W niedzielę, 11.00 stacja paliw BP w Sopocie. Trasa na Łebno, szosa, +/- 90 km.

Pozdrawiam
gg. 4858604

www.sopotkillers.pl
a jaka sugerowna srednia ? bo nie mam rowerka szosowego :-( o kondycji nie wspomne....jesli bedzie > 27 to bez sensu, bo bym tylko spowalnial wycieczke...

Ziarno
heheh, no mnie tez avs ciekawi, bo poki co nie dorobilem sie szosy, a bryknac rowerkiem zawsze fajnie by bylo... ;-)

pozdrower
Średnia uzależniona od wiatru i trudno tutaj sprecyzować jak to wyjdzie, ale wstępnie >= 28 km/h z paroma akcentami na górkach :)
Witam!
Bardzo dobry pomysł z tą przejażdżką. Mamy dziś piękną pogodę i pewnie się utrzyma jeszcze przez weekend, więc będzie trzeba to wykorzystać.
Mam nadzieję, że się jutro zobczymy!
Pozdrawiam!
Cieszymy się, że propozycja wspólnego treningu spotkała się całkiem sporym zainteresowaniem. Oby tylko pogoda dopisała. Do zobaczenia.
Super! Zapowiada się dosyć liczny peleton. A'propos pogody, to na początku dnia ma być podobno niezbyt przyjemnie, ale później pogoda ma się zdecydowanie poprawić.
to sie pewnie jutro zjawie :D

Z powodu dzisiejszej porannej pogody odpadło jeszcze kilka osób łącznie ze mną. Wojtek był twardy i pojechał, więc jeżeli pomimo pogody ktoś się stawił na BP to się nie zawiódł :-) Mam nadzieję, że jutro pogoda będzie bardziej łaskawa.
do góry