Widok
miło mi Agatko (oj sorry pomyliłam się, masz bardziej egzotyczne imię Agatha) , że Cię rozśmieszyłam...tak się składa, że ty również mnie rozśmieszasz.
Za dużo książek albo filmów? ha ha ha..... może pośmiejemy się razem:)))) ha ha ale śmiesznie... ahh już nie moge ha ha ha ...Ty też się śmiejesz? Wszyscy sie pośmiejmy....Ale wesoło... przyjdż na moje forum będzie z czego się smiać!
Za dużo książek albo filmów? ha ha ha..... może pośmiejemy się razem:)))) ha ha ale śmiesznie... ahh już nie moge ha ha ha ...Ty też się śmiejesz? Wszyscy sie pośmiejmy....Ale wesoło... przyjdż na moje forum będzie z czego się smiać!
Słyszałam już różne żartobliwe sposoby na odpędzenie nudy:
-można pluć i łapać
-rozebrać się i pilnować ubrania
-wyjąć oko i podłubać w środku
ale żeby wchodzić na kompletnie puste forum? Tego jeszcze nie słyszałam.
Ten Twój śmiech, mój drogi, to już na histerię wygląda... Ale może to tylko skutek nadużywania jakiejś substancji...
P.S. Agatha - to imię angielskie. Dla Europejczyka nijak to nie jest egzotyka... Chyba, że z buszu jesteś (sądząc po postach - można uwierzyć w to).
-można pluć i łapać
-rozebrać się i pilnować ubrania
-wyjąć oko i podłubać w środku
ale żeby wchodzić na kompletnie puste forum? Tego jeszcze nie słyszałam.
Ten Twój śmiech, mój drogi, to już na histerię wygląda... Ale może to tylko skutek nadużywania jakiejś substancji...
P.S. Agatha - to imię angielskie. Dla Europejczyka nijak to nie jest egzotyka... Chyba, że z buszu jesteś (sądząc po postach - można uwierzyć w to).