Widok
Już nie
Wraz z rodziną i znajomymi odwiedziłam restaurację Villi Baltica korzystając z oferty gruponu. Jedzenie było znakomite, ale nie całkiem pokrywało się z ofertą: cena wyjściowa była z księżyca - więc "oszczędność" dużo mniejsza. Stolik zarezerwowany na godzinę nie był przygotowany (Pani sobie wybierze), stoliki na zewnątrz bujały się jak na krypie, blaty brudne. Do dyspozycji dzieci znajdował się na tarasie mały stolik bilardowy, z którego spadła kula na poniżej stojący samochód, powodując uszkodzenie. Pani kelnerka nie obdarzyła nas uśmiechem ani razu, w ogóle pierwszy raz spotkałam się z taką obojętnością lub wręcz niechęcią. Żal mi było dziewczyny, która dźwiga talerze ciężkie jak młyńskie koła. Jest w Trójmieście bardzo duży wybór klimatycznych miejsc ze smacznym jedzeniem, więc dopóki właściciele nie dokonają zmian raczej nie polecę tego miejsca. Mam nadzieje, że bedąc klientką z "gruponu" nie zasługiwałam na gorsze traktowanie. Z tego co widzę , grupony do restauracji są w stałej ofercie.
Moja ocena
Hotel-Restauracja-Spa Villa Baltica
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 4
jakość potraw: 4
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.5
* maksymalna ocena 6